Лас Вегас- блясък и красота. Какво да видя в Лас Вегас, къде да избера хотел, откъде да си купя самолетен билет и как да си изкарам виза за Америка?

   Лас Вегас - един от най-известните и кипящи от живот градове в света. Всяка година той привлича милиони туристи жадни за нови развлечения, силни емоции и красиви гледки. Най- вече е популярен със своите многобройни казина и легализиран хазарт, заведения и магазини, но повярвайте- това място може да ви предложи много повече.

   Тук ще видите копия на някои от най-известните забележителности по света - Статуята на свободата, езерото Комо или Айфеловата кула, от чиито връх може да наблюдавате нощния Лас Вегас- гледка, която ще остане запечатана в сърцето и съзнанието ви завинаги. Може да посетите Чайна Таун или Венеция, където да хапнете в някой китайски ресторант или да плавате с гондола без да се налага да пътувате до Китай или Италия.  

   През 2013г. стартира фестивалът „Животът е красив“ като улични артисти от цял свят изрисуват стените в центъра на града и така го превръщат в истинска галерия на открито, която ще погъделичка сетивата на всеки любител на изкуството.

   Лас Вегас ще продължи да ви изненадва със своята нестандартност- през 2012 г. е основан "Музей на организираната престъпност", в когото можете да видите вещи и фотографии, както и да чуете истински истории за най-известните бандити на 20 век.

   Това е и една от най - търсените дестинации за сватби - може да се сбогувате с ергенския си начин на живот с тематична церемония в звезден стил, а Елвис Пресли да ви венчае и изпее "Love me tender"...

   Градът предлага купища възможности за развлечение - почерпете енергия от атмосферата около вас и се отдайте на забавления из многобройните нощни клубове или на плажа, на шопинг или на разходка, посетете поне едно шоу или кабаре. Пеещите фонтани се провеждат на всеки 15 до 30 минути, а The Beatles - Love - Cirque du Soleil ще ви впечатли искрено. Ако харесвате адреналина можете да се спуснете с някое влакче в увеселителните паркове  или да скочите с бънджи от SkyJump.
   В Лас Вегас се провежда и най-голямато и атрактивно автомобилно шоу в света всеки октомври/ноември, в което можете да участвате с Екскурзия посещение на най-атрактивното ежегодно международно автомобилно иаложение в Лас Вегас, AAIW Las Vegas, USA /октомври - ноември всяка година/

   Любителите на природата могат да се включат в панорамни обиколки или да се разходят из някои от националните паркове и резервати като Долината на огъня, Долината на смъртта или Ред Рок. Разбира се, не можем да пропуснем Гранд Каньон - няма думи, които успешно биха описали необятността, величието на паноромната гледка и възхищението, което изпитва човек, гледайки към природното чудо. Дори да можете да посетите само това място от цяла Америка си струва, защото вълнението, което човек изпитва е незабравимо! Екскурзията може да бъде еднодневна или с нощувка на каньона, с тръгване от Лас Вегас и с включен професионален екскурзовод, като място можете да си запазите с ММ Травел. А за тези, които не разполагат с достатъчно време, но желаят да видят всичко и веднага, се предлага полет с хеликоптер до Гранд Каньон и обратно.
   Екскурзиите до града на греха и до каньона могат да бъдат добавени като удължение на вече съществуваща програма или да са част от някое готово, по-голямо пътуване до САЩ като Екскурзия до Хавай - Пърл Харбър – Хонолулу – Полинезийски културен център - Мауи - Биг Айлънд - Вулканите на Хавай - Лас Вегас - Гранд Каньон - Маями - Уест Палм Бийч или Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад.
   Многообразието от хора, сгради, звуци и култури ще накара кръвта във вените ви да бушува, а за моментите, които ще изживеете, ще си спомняте с усмивка дълго, след като се приберете у дома.

За влизане в Америка все още е неоходима виза, но това вече е бърз, лесен и удобен процес, за когото ние, в офиса на ММ Травел, можем да ви съдействаме.

Поздрав,
Борислава Павлова

Промоции на самолетни билети