Виза за Таджикистан


ВИЗА ЗА ТАДЖИКИСТАН

Българските граждани, които желаят да пътуват до Таджикистан се нуждаят от виза, която може да бъде получена електронно или на летището в Душанбе.

За заявка за виза или допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл. За съдействие, въпроси, заявки или информация, моля, попълнете онлайн форма за контакт за виза, позвънете на телефон или изпратете съобщение на email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА ВИЗА ЗА ТАДЖИКИСТАН:
- Международен паспорт с минимум 6 месечна валидност от датата на влизане в Таджикистан;
- Хотелски резервации;
- Самолетни резервации.

За актуална информация за задължителни и/или препоръчителни ваксини може да се обръщате към Регионалните здравни инспекции в страната. Ваксина за жълта треска се поставя в следните регионални здравни инспекции: Столична регионална здравна инспекция;  РЗИ Варна; РЗИ Бургас; РЗИ Плевен; РЗИ Пловдив; РЗИ Благоевград и РЗИ Русе.

Разглеждането на молби за визи от страна на Посолството се осъществява в рамките на 7 работни дни, вкл. разглеждането и издаването на самите визи за съответната категория.
Информация за видове визи и процедура, можете да намерите от правителствения сайт на Таджикистан: https://www.evisa.tj  и от сайта на Външно Министерство на Р България: https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/tajikistan

Ако пътувате до автономния регион Горно-Бадахшан, се изисква специално разрешение в допълнение към електронната виза за Таджикистан, което също се получава онлайн.
Електронните визи се издават за период на престой не повече от 45 дни и е валидна 90 дни след издаването и.

ЦЕНА НА ВИЗОВА ПОДДРЪЖКА: 200 лева
Консулска такса 50 долара

ЦЕНА ЗА ИЗДАВАНЕ НА ДОПЪЛНЕНИЕ GBAO КЪМ ВИЗА: 100 лева
Консулска такса 70 долара

Изпратете ни запитване

принтирай офертата изтегли в PDF

Промоции на самолетни билети