Виза за Намибия

Виза за Намибия

ММ Травел подава и получава документи за визи за Намибия. Посолството на Република Намибия се намира във  Виена, Австрия и молбите за виза заедно с придружаващите ги документи се подават от наш куриер. За да влезете на територията на Намибия, се изисква да представите документ за ваксинация за жълта треска.


За заявка за виза или допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл. За съдействие, въпроси, заявки или информация, моля, попълнете онлайн форма за контакт за виза, позвънете на телефон или изпратете съобщение на email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg

Цена на визова поддръжка с включени консулски такси за еднократно влизане в страната: 596 лева

Срок за изготвяне на визата: 14 работни дни

Необходими документи:
- 2 снимки паспортен формат;
- Паспорт в оригинал;
- Копие на резервация за хотел, туристическа програма, сафари;
- Копие на самолетен билет;
- Медицинска застраховка.

Цената на визата не включва:
-ДДС;
-Резервации за хотел или самолетни билети;
-Медицински застраховки.

За Намибия, ММ Травел, предлага туристически обиколни маршрути за сафарита с водачи и нощувки в защитени лоджове сред дивата природа. Можете да си закупите самолетни билети до Винтхук, столицата на Намибия или да посетите първо с виза ЮАР, да разгледате с екскурзия ЮАР и след това да разгледате Намибия.


 

Изпратете ни запитване

принтирай офертата изтегли в PDF

Промоции на самолетни билети