ММ Травел обединяваме хора, креативни идеи и места по света

Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19
 

 


 

ММ Травел / MM Travel е запазена търговска марка, собственост на ММ ТРАВЕЛ ООД за организиране на бутикови пътувания, екскурзии, трансфери и транспорт на пътници, организиране на събития в страната и чужбина и визова поддръжка.

Специалист сме в бизнес и инсентив пътуванията, организиране на събития в България и чужбина, екскурзии в далечни дестинации с индивидуален подход, бутикови пътeшествия и визова поддръжка за всички страни.

От 2000г. ние сме в постоянно развитие, което през 2007г. доведе до преобразуването ни в ММ ТРАВЕЛ ООД, лицензиран туроператор и туристически агент с лиценз PKK-01-05970 издаден от Министерството на Туризма на РБългария и IATA акредитиран агент No. 09211145 на международната асоцияция за въздушен транспорт на пътници по полети на всички световни авиокомпании.
ММ Травел е със сключен договор за застраховка по чл. 97 от Закона за Туризма на РБългария  "Отговорност на туроператора"със ЗАД ЛЕВ ИНС.

Заедно с Вас растем и се развиваме през годините на глобална дигитализация на бизнеса в България, Европейски съюз и света, обновявайки се, се и учим според последните технологии и стандарти на съвременното дигитално общество.

През далечната 2008г. ние, ММ Травел, разработихме и внедрихме за нашите клиенти първата иновативна за времето си търсачка за самолетни билети с виртуален пос терминал и дигитална доставка на електронен самолетен билет и в следствие на бързия растеж, получихме приз за най-надеждна и най-бързо развиващата се онлайн туристическа агенция за български пазар 2010г, 2011г и 2012г от  Международната Асоциация на Авиопревозвачите за Въздушен Транспорт на Пътници, ИАТА. Този опит ни донесе добра европейска практика с международен стандарт, професионализъм и високо качество в обслужването на туристическия сектор. За нас е голяма чест да споделяме опита си с Вас, нашите клиенти и всички млади специалисти, желаещи да се развиват в областта на туризма в България и по света.

Мотото ни е да създаваме и реализираме за вас, всички пътешественици, у нас и по света най- безопасния, атрактивен, изпълнен с красота, здраве и нова енергия маршрут, екскурзия или събитие в България и чужбина, входни визи и всичко необходимо за близки и далечни дестинации.

Заедно популяризираме нашите изконни човешки ценности да опознаваме света и нашата планате,  да я обичме и пазим ! Живейте мечтите си в мир и толерантност, днес и сега.

Искрено Ваш водач и пътеводител,

ММ Травел

 

НАША СПЕЦИАЛНОСТ СА:
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - онлайн портал с търсачка за намиране на най-добра цена и маршрут на самолетни билети за България и света

• ХОТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА - резервация в бутикови хотели и хотелски вериги в България и по света

БУТИКОВИ  ВАКАНЦИИ, ЕКСКУРЗИИ И ЕКЗОТИЧНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ - сертифициран специалист бутикови ваканции за Южна Америка: Бразилия, Аржентина, Чили, Галапагос, Амазония, Перу, Мексико, Кариби: Куба, Доменикана, Северна Америка: САЩ, Канада, Хавай, Френска Полинезия: Бора Бора и Мореа, Азия: Бали, Сингапур, Малдиви, Сейшели, Мавриций, Тайланд, Австралия и Фиджи, Нова Зеландия, Африка: сафарита в Таназания и Кения, Замбия и Ботсвана, ЮАР

КРУИЗИ - круизни пътешествия от Маями, Хавана, Австралия и Сингапур с петзвездни луксозни корабни круизни компании "Роял Карибиан" и "Селебрити"  през открито море, круизи по Амозонка в Перу, Еквадор и Бразилия, Червената река на Халонг във Виетнам, самолетни билети, нощувки преди и след круиз, трансфери, турове с водач по забележителности и атракциони, входни визи

• ГОЛФ - маршрути по полети, трансфери и нощувки в хотели членове на Световната Голф Асоциация

•СЕМИНАРИ, КОНГРЕСИ И МЕЖДУНАРОДНИ ИЗЛОЖЕНИЯ - планиране и организиране на семинари, обучения и конференции, кетъринг, кафе-паузи,  конферентни зали,  хотели, трансфери и туристически програми преди и след проявите, придружаващи лица, визи

• УЧАСТИЯ В МЕЖДУНАРОДНИ ИЗЛОЖЕНИЯ И ТЪРГОВСКИ ПАНАИРИ - посещения на търговски изложения в Гуанджоу, Иву, Шанхай и Пекин в Китай, Русия и Америка. Маршрути за полети, хотели и трансфери, визи за Китай, за Америка или за Русия. Преводачи, екскурзоводи.

ВИЗИ ЗА РУСИЯ, ВИЗИ ЗА КИТАЙ, ВИЗИ ЗА САЩ, ВИЗИ ЗА КАНАДА, ВИЗИ ЗА АВСТРАЛИЯ, ВИЗИ ЗА КУБА, ВИЗИ ЗА ДУБАЙ, ВИЗИ за Беларус, ВИЗИ за Киргизтан, Таджикистан, Узбекистан и всички CIS републики, ВИЗИ ЗА ЮАР - визова поддръжка за всички консулства със статут на визов режим за български и чуждестранни граждани

• ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ - винени турове в България и чужбина, еднодневни и двудневни екскурзии в страната и чужбина, лектори и тематични беседи

• РЕНТ А КАР, ТРАНСФЕРИ

• МЕДИЦИНСКИ ЗАСТРАХОВКИ ЗА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА

• ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - тематични турове в страната с лекции и екскурзоводи

• ПОПУЛЯРИЗИНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА - темтични уикенд турове с водачи

Наши партньори са световни авиокомпании превозвачи на пътници за въздушен транспорт за български и международен пазар, глобални доставчици на резервационни системи за хотели, трансфери и турове ( GDS ), утвърдени хотели и хотелски вериги, транспортни фирми, Международни Агенции по Туризъм, Съюз на екскурзоводите, Министерство на Туризма, Министерство на Икономиката, Министерство на Културата, Министерство на Образованието, Училища, Дипломатически Мисии и техните представителства в РБългария, международни организации за търговски изложения, форуми и панаири в България, Русия, Китай, Австралия, САЩ и Канада.

Промоции на самолетни билети