Bulgaria Air

България Ер/Bulgaria Air

Присъствие на пазара: от 2002 година
Главно седалище: София
Флотилия:

над 20 самолета между  които 2 AirBus 319 и 320 и 7 Boing 737

Предлагани полети:

28 основни града в Европа и Близкия Изток

"България Ер" (Bulgaria Air) е националният авио превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на самолетите.

Авиокомпанията извършва редовни полети от Варна и София до 28 основни града в Европа и Близкия Изток, а също така чартърни и бизнес полети по заявка до над 100 дестинации. Заедно със своите партньори, "България Ер" предлага на клиентите си възможност за пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

"Bulgaria Air" е авиокомпания, известна със своите традиции. Към това днес се добавя непрестанният стремеж към предлагане на още по-качествени услуги, предоставяни чрез нови, сигурни и комфортни самолети.

Флотилията на авиокомпания Bulgaria Air е състравена от над 20 самолета между които 2 AirBus 319 и 320 и 7 Boing 737.

Авиокомпания Bulgaria Air е член на авио съюза – "Star Alliance". Представителствата на авиокомпанията могат да бъдат намерени както в централната част на столицата на България, така и на летище София. Освен тях Bulgaria Air има представителства във Виена, Брюксел, Тирана, Варна и Бургас.

В "Bulgaria Air" комбинацията от предизвикателство и удоволствие е нещо обичайно. Макар и малка по отношение на големите си европейски и презокеански конкуренти, авиокомпанията агресивно отстоява своето място на пазара.

Екипът на "Bulgaria Air" се гордее с усилията си да направи авиокомпанията такава, че всички българи, навсякъде по света, да се гордеят с нея!


 

Промоции на самолетни билети