Самолетни билети до Монреал

Промоции  

 

Самолетни билети от София до Монреал

 

 

Цена за двупосочен билет: 753 €

 

Цената е валидна с тръгване от София до Монреал с полети на Turkish Airlines.

В цената са включени летищни такси.

 

Закупуване на билета до 24 часа след резервация.

 

 

РЕЗЕРВИРАЙ И КУПИ СЕГА!

 

 

ММ Травел предлага евтини самолетни билети до Монреал към всички авиокомпании, включително визи и медицински застраховки.

С нас имате възможност да резервирате хотелско настаняване, трансфери и градски турове на пакетни цени за групови и индивидуални пътувания.

 

 

Монреал е втори по големина град в Канада и най-голям в провинцията Квебек.
При посещението си в Монреал не бива да пропускате едни от най-посещаваните забележителности в града:

-    Вию-Монреал (Vieux-Montreal) - наричан още Стария Монреал, чийто облик е много по- европеизиран с павирани улици, ресторанти и сгради, които датират от 17век.  Тук можете да се повозите на карети, теглени от коне и да разгледате най-впечатляващите места в старата част на града - Place D' Armes, където се намира и базиликата Notre-Dame, както и гарата Windsor Station; Place Jacques-Cartier, където се помещават пазарът Bonsecours Market и кметството. Можете да отидете и до старото пристанище.
-    Пристанището Вию-Порт (Vieux-Port De Montrеal), намиращо се на река Сейнт Лорънс
-    Подземният град RESO – архитектурното чудо на най-големият подземен град на света. Този уникален подземен комплекс обхваща тунели с дължина над 30км, които свързват станциите на метрото в града и дават убежище на туристите и местните жители от летните жеги и студовете през зимата. В подземният град намират място многобройни апртаменти, ресторанти, бутици и цели 34 кина.

За любителите на растенията и животните най-подходящи за посещение са:

-    Природния парк Parc Du Mont Royal – разположен на хълма Mount Royal, на който е кръстен и самият град.
-    Ботаническа градина Монреал (Jardin Botanique De Montrеal) – третата по големина ботаническа градина в света. Тук в периода 11 септември – 1 ноември се провежда фестивалът “Магията на фенерите”.
-    Биодом - Biodome De Montreal – изключително богат на флора и фауна, тук са пресъздадени 4те екосистеми на Северна Америка (тропическата дъждовна гора, Лаврентийската гора, залива на Сейнт Лорънс и екосистемата Северен полюс)

За ценителите на изкуството е отворил вратите си Музеят на изящните изкуства (Le Musee des Beaux-Arts), който помещава творби на Пабло Пикасо и Хуан Миро, както и експонати от времето на китайската династия Тан.

 

 

ММ Травел предлага за своите клиенти:


хотели, трансфери и екскурзии за Канада

атракциони и турове в Канада

Визи за Канада

коли под наем

 

 

 

 

За запивания на тел 070010756 или ОНЛАЙН резервирайте в портал за самолетни билети ММ Травел

Промоции на самолетни билети