Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад

цени от
4 646.00 лв.
Дестинация
Ню Йорк
Продължителност
8 дни
Тип настаняване
RO

Ню Йорк

ММ Травел организира екскурзия до Съединени Американски Щати

Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад

7 нощувки / 8 дни

Дати:   

01.06 - 09.06.2024 

 

 

Без съмнение Ню Йорк е сред най-впечатляващите градове на планетата. През годините е придобил множество прякори, като най-известните са "Градът, който никога не спи", "Голямата ябълка" и "Столицата на света". Ню Йорк е една от бленувани дестинации за всеки любител на пътешествията. Нещо повече – той е основен финансов, търговски, културен, технологичен и медиен център с международно значение. Той е най-големия град в САЩ. Разположен е в североизточната част на страната и е един от най- населените градове в света.

Ню Йорк е чиста енергия. Всички сме виждали огромните небостъргачи, оживения трафик и ярките светлини по филмите. Голямата ябълка е дом на най-изящните музеи, на много и разнообразни ресторанти, на най-новата музика и забавления. Безкрайните тротоари ще ви отведат до улици с кафенета, до уникални дизайнерски магазини и до зелените хълмове на Сентрал Парк. Ню Йорк е любимият град на света.

Трудно би могло да се опише всичко, което човек трябва да види, да направи и да преживее, докато е в този колоритен град. Но някои от най-емблематичните обекти включват: Статуята на свободата, Емпайър стейт билдинг, Тайм Скуер, Бродуей, Бруклинският мост, Уол стрийт, Мемориала от 11ти септември, Метрополитан, Музей на модерното изкуство (MoMA).

 

Програма по дни :

 

Ден 1  : София/Ню Йорк

 

Полет София-Ню Йорк. На летището - посрещане от представител на фирмата в САЩ и трансфер от летището до хотела. Настаняване. Нощувка в хотел The Row или хотел Novotel или подобен при наличие на свободни места.

 

Ден 2  : Ню Йорк

 

Сити тур със специален  частен автобус (с осигурен екскурзовод) – Лицензиран гид ще се срещне с Вас в хотела, в който ще бъдете настанени и ще ви заведе на 4-часов тур из Midtown и Uptown с автобус. Вашата група ще разгледа Рокфелер Център и Емпайър Стейт билдинг, Сентрал парк, Таймс Скуеър, Бродуей, Харлем, център Линкълн, сградата Дакота и милята на музеите. Нощувка.

 

Ден 3  : Ню Йорк/Ниагара

 

Екскурзия до Ниагарския водопад. Ако говорим за най-красивите и величествени водопади, няма как да не споменем Ниагарския водопад. Той се намира на границата на САЩ и Канада и в  момента е превърнат в една от най-вълнуващите туристически атракции.Ниагара се състои от три части – Канадски (Хорсшу) и Американски водопади и Брайдъл Вейл, и е най-големият в Северна Америка.Канадската част на водопада има ширина около 800 метра, а тази част, която е от към Америка е приблизително 300 метра. Височината на водопада варира от 48 метра в Канада до 51 метра в САЩ.

Избор между 2 варианта :

 

Вариант 1 : Двудневна екскурзия с автобус до Ниагарски водопад  

Трансфер с екскурзовод за тур из Ниагарския водопад - американска и канадска страна с нощувка в Кандаската страна на водопада. По желание възможност за нощувка в стая с гледка към величествените водопади (именно тук гледката се счита за по-красива и внушителна). Спирка по време на пътуването до търговски център.
Нощувка на Ниагарския водопад хотел Millennium Buffalo, Radisson Hotel Niagara Falls-Grand Island или подобен

Цена : На запитване( Включва трансфер, хотел и местен екскурзовод. Цената не включва храна и допълнителни атракциони на място. )

 

Вариант 2 : Тридневна екскурзия с автобус до Вашингтон и Ниагарски водопад  
Нощувка във Вашингтон хотел Springhill Suites Gaitersburg или подобен
Нощувка на  Ниагарския водопад хотел Millenium Buffalo или подобен

 

Цена : На запитване ( Включва трансфер, хотел и местен екскурзовод. Цената не включва храна и допълнителни атракциони на място. )

 

 

Ден 4 – 7  : Свободно време в Ню Йорк или възможност за опционални турове и допълнителни екскурзии

 

Опция 1 : Още от забележителностите на Ню Йорк

Екскурзия до главния музикален център на града Линкълн център, любимото място за отдих на жителите на Ню Йорк – Сентрал Парк, екзотичните райони на града Харлем, Сохо, Гриничвилидж, Колумбийския Университет, мавзолея на президента Грант, Клейстер – средновековни европейски замъци, построени от камъни пренесени от Европа на американска територия. Вечерта възможност за посещение на концерт в знаменитата филхармонична зала Карнеги Хол или на някой от оперните спектакли на Метрополитен опера или пък една истинска вечер в Ню Йорк – разходка с корабче около Манхатън с вечеря на борда.Трансфер до хотела. Нощувка.

 

Опция 2 : Посещения на едни от най-интересните музей в света

Посещение на някои от най-известните музеи на Ню Йорк – Музея Метрополитен с обширна колекция от произведения на изкуството, живописта и скулптурата обхващаща 5 хилядолетия, Музея на Съвременното Изкуство – съвременна живопис, скулптура, архитектура, дизайн и фотография, Музея Гугенхайм – богата колекция произведения на абстракционизма, Музея на модерното изкуство МоМА. Трансфер до хотела.Нощувка.

 

Опция 3 : Посещение на снимачните площадки на различни филми

Посещение на снимачните площадки на едни от най-известните филми и сериали. По време на тази екскурзия ще видите над 40 места. Можете да седнете в специален автобус и да се отпуснете, докато екскурзовод ви развежда из най-снимания град в света. Той ще сподели с вас някои от най-добре пазените тайни на филмовата индустрия. Следвайте стъпките на любимите си герой и вижте как телевизионни предавания се превръщат в реалност. Най-интересните точки, които ще посетите са хотел Plaza (Великият Гетсби, Сам вкъщи 2 и др.), Централната зоологическа градина (Мадагаскар, Пингвините на г-н Попър),парк Sheep Meadow (Два милиона бакшиш), ледената пързалка The Wollman Rink (Знак на съдбата), ресторантът Tavern on the Green (Уолстрийт, Ловци на духове) и още много други. Свободно време. Нощувка.

 

Ден 8  : Ню Йорк/ София

Трансфер хотел-летище.Полет до София.

 

Край на програмата.

 

 

Пакетнa ценa на човек в двойна стая: 4646 лева

Цена за индивидуално настаняване при запитване и потвърждение.

Цените са на човек при група от 12 записани туристи.

 

В цената е включено :

-         Трансфери включени в програмата

-          Настаняване в хотел The Row, Novotel или подобен 7 нощувки

-          Екскурзия в Ню Йорк с професионален екскурзовод на английски език

-          Водач от ММ Травел от България при група от минимум 12 човека

 

В цената не е включено :

-         Самолетни билети по маршрута София - Ню Йорк - София  с летищни такси и багаж. Цена 1640 лева към 05.09.2023
-         Екскурзия до водопад Ниагара ( двудневен тур или триднвевн тур)

-         Опционални турове, Бакшиши, Хранения, Входни такси на музеи и атракциони

-          Виза за САЩ или виза за Канада
За повече информация относно визовата поддръжка за САЩ и Канада можете да се свържете с наш представител на тел :  +359 2 980 3505 или на имейл : office@mmtravel.bg
-          Билети за концерти и спектакли

-          Лични разходи

-          Допълнителни екскурзии

 

 

Допълнителни екскурзии :

 

  1. Круиз на свечеряване по Хъдсън ривър, около двете страни на Манхатън. Ще можете да видите града от различна гледка точка, минавайки близко до най-известните забележителности на Ню Йорк– Бруклинския мост на Ийстривер, Крайслер билдинг, Емпайър Стейт Билдинг, Кота Нула, Статуята на свободата,о-в Елис, моста Манхатън и др.
         Цена – 69 $ на човек

2. Още от забележителностите на Ню Йорк - Разгледайте Uptown, Downtown и Бруклин.
Цена - 69 $ на човек

3. Посещение на едни от най-известните музеи в света
Цена - 69 $ на човек

4. Шопинг екскурзия до Woodbury Common Premium Outlets. Ако планиране пътуване в Ню Йорк и се надявате да пазарувате, тогава опитайте с еднодневен тур до  Woodbury Common Premium Outlets. На това място са събрани 220 магазина на различни дизайнери. Ще намерите също и невероятни намаления от 25% до 65%.

          Цена – 42 $ на човек
 

5. Посещение на снимачните площадки на различни филми. Посетете най-известните снимачни площадки на филми („Аз съм легенда“, „Когато Хари срещна Сали“, „Спайдърмен“) и сериали (Момичета, Приятели, Зайнфелд, Как се запознах с майка ви и др.) в Ню Йорк.
Цена - 65 $ на човек

 

6. Екскурзия с хеликоптер около Манхатън. Ще можете да усетите красотата на Манхатън от птичи поглед – ще видите река Хъдсън, Сентрал Парк, Емпайър Стейт Билдинг,Статуята на свободата,о-в Елис, Крайслер билдинг, Таймс Скуеър и всички удивителни места. Това определено е едно невероятно преживяване.

          Цена – около 250 $ за 15 мин и 320$ за 20 мин
 

8. Двудневна екскурзия до Ниагара - американска и канадска страна с автобус в група от Ню Йорк с посещение на Thausand Island (winter от 01.11) Secret Caverns(summer 08.04-31.10) и 1 нощувка в хотел. 
Цена - 178 USD на човек

 

9. Тридневна групова екскурзия с екскурзовод до Вашингтон и Ниагарски водопад с автобус.
Цена - 278 USD на човек

10. Посещение на обсерваторията на Световния търговски център и Мемориала от 09/11
Цена - 55 USD на човек

11. По стъпките на Кари и компания от Сексът и града. Посещение на локации от култовия сериал "Сексът и градът".
Цена - 67USD на човек

12. Круиз с включено посещение на Статуята на свободата
Цена - 90 USD на човек

 

*Цените на допълнителните екскурзии са според предлаганите от американските доставчици и подлежат на промяна според техните условия и актуализация към момента на резервация.
 

Условия за записване по програмата:

-депозит 30% при записване и подписан договор за туристически услуги.

-доплащане до 60 дни преди дата на тръгване

Условия при анулация:

-при отказ от пътуване до 60 дни преди дата на пътуване - без неустойка

-при отказ от пътуване до 59 дни преди дата на пътуване - 30% неустойка

-при отказ от пътуване до 30 дни преди дата на пътуване - 70% неустойка

-при отказ от пътуване до 20 дни преди дата на пътуване - 100% неустойка

Условията за самолетния билет се определят от авиокомпанията превозвач по маршрута.

 

*Важно: Препоръчително е кандидатите за визи трябва да подадат и получат виза за САЩ не по-късно от 60 дни преди датата на отпътуване!.
Виза за Канада не се изисква за български граждани при вход в страната с наземен транспорт по суша или вода. 
 
При сухопътно (или по вода) преминаване на границата с Канада разрешително не се изисква. еТА е разрешително, което има стойност и значение САМО за вход по въздух или транзитно преминаване през канадско летище.

 

Условия на прогрмата:            

Намери евтини самолетни билети на всички авиокомпании в портал за самолетни билети MM Travel. Резерврай самолетен билет онлайн най-добра цена или на тел: 0700 10 756

Хотелите по програмата могат да бъдат по-висока категория на запитване и допълнително доплащане.                

При запитване продължителността на програмата може да бъде удължавана с допълнително заплащане в Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Калифорния

 

За резервации и информация: Тел: 0700 10 756   Координатор на програмата Г-жа Миланова Тел.: 0888214924 .   

    

 

 

Информация за хотелите:

 

-          Хотел The Row NYC е разположен в сърцето на Таймс Скуеър, само на няколко крачки от най-известните театри на Бродуей и на няколко минути пеша от Рокфелер център, ресторантите и много други от забележителностите на Голямата ябълка. Скоро е ремонтиран, с реновирани цветни и креативни стаи, The Row, сега е с дизайнерски вид с много различни инсталации и отличен бар. Стаите са изцяло за не-пушачи, вътре се намира и фитнес, които е на разположение на всички гости (срещу допълнително заплащане).

-          Хотел Novotel New York е един изключително чаровен и комфортен 4-звезден хотел с прекрасна локация. Този модерен хотел, който скоро беше реновиран, се намира в окръга на театрите, на много близко разстояние от Таймс Скуеър, Бродуей, Рокфелер център и още много. Неговите резумни цени и перфектното му разположение, правят  Novotel, един от най-посещаваните хотели.

  

 

Информация за част от забележителностите, които ще видите:

 

Статуята на свободата : Това е неокласическа скулптура, огромен паметник, който се издига в пристанището на Ню Йорк на остров Либерти.Тя определено заема едно от челните места на забележителностите, които задължително трябва да видите, докато сте Ню Йорк.Статуята на свободатата е подарък от Франция за Америка в знак на приятелството между двете нации и бележи стогодишнината от независимостта на Съединените американски щати. Представлява римската богиня на свободата Либертас, облечена в тога, държаща факел в издигнатата си дясна ръка и правна книга в другата, на която е изписана датата на подписването на Американската декларация за независимост.

Емпайър Стейт билдинг : Един от най-известните небостъргачи в света. Тази сграда е била най-високата в света в продължение на 40 години – от откриването и през 1931г. до построяването на Двете кули на Световния търговски център. Сградата е висока 381 метра до 102-ия етаж. Заедно с радиоразпръскващата антена височината е 443,2 метра. Това е първата сграда в света с повече от 100 етажа. На 86-тия етаж на сградата е разположена обществено достъпна наблюдателна площадка, от която се открива впечатляващ панорамен изглед към Ню Йорк. Тя работи от 8:00(сутринта) до 2:00 (след полунощ), като последният асансьор тръгва в 1:15. Най-доброто време за посещение е през делнични дни към 8:00 сутринта или следобед между 15:00 и 17:00.

Мемориалът 9/11 : На 15 май 2014г. отваря врати Музеят на Световния търговски център, посветен на трагедията от 11 септември 2001 в Ню Йорк. Той се намира на точното място, където са се намирали Кулите Близнаци.Музеят е посветен на паметта на почти 3000 жертви на трагедиите, случили се през 1993г и 2001г., както и на героите посветили своите услилия за спасяване и помагане на пострадалите. Работното време на музея е от 9:30 сутринта до 19:30 вечерта.

Top of the rock (на върха на Рокфелер Център) : Панорамната тераса Top of the rock на върха на Рокфелер Център предлага невероятна 360-градусова гледка на Ню Йорк, която няма да срещнете никъде другаде по света. Тази сграда се намира в сърцето на Манхатън и е висока около 260м. На нея се намират общо 3 наблюдателници – на 67ми, на 69ти и на 70ти етаж. Тази на 7-тия етаж е напълно открита и предлага красива гледка към Сентрал Парк и Емпайър Стате билдинг.

Американският музей по естествена история : Този музей е един от най-големите и най-известните в света. Символът на Ню Йорк е дом на около 32 милиона екземпяра на растения,животни,фосили, минерали, камъни, метеорити и културни артефакти. Всички те са разположени в 45 изложбени зали.Музеят е отворен всеки ден от 10:00 до 17:45ч. Основан е през 1869г. и се намира в Upper East Side на Манхатън срещу Сентрал Парк.

МоМА (Музей на модерното изкуство): е художествен музей, разположен в Мидтаун, Манхатън в Ню Йорк, САЩ. Колекцията на музея предлага обзор на съвременно изкуство, включително произведения на архитектурата и дизайна, рисунки, живопис, скулптура, фотография, печат, илюстрирани книги, филми и електронни медии.

Визата за САЩ вече е лека и не неприятна процедура, ако пътувате с нас по наша екскурзия за САЩ!
ММ Травел организира групови и индивидуални пътувания в САЩ с екскурзовод по различни програми и маршрути с екскурзии до САЩ и приема и подава заявления за американска виза на имейл: office@mmtravel.bg за своите клиенти и партньори.
тел: 02/9803505
-----------------------------------------------------------------------------

Време за изготвяне:  10 работни дни от дата на резервация за участие в екскурзия/изложение и сключен договор за туристическа услуга и  организароно пътуване


Обработка и подаване на формуляри online, запазване час за интервю или или подаване на дроп офис в случай, че не e необходимо интервю.
 
Таксата на Посолството за Американска Виза се заплаща от кандидата според вида виза към Посолството и по указанията за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗА ЗА САЩ. 

**  ММ Травел изготвя за своите клиенти богата гама индивидуални бутикови туристически програми с посещение на емблематични забележителности в САЩ с избор на различни маршрути, престой, дестинации и бюджет.

Индивидуален туристически пакет по организирано пътуване за САЩ с бутикова програма и екскурзовод се изготвя до 5 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор на база хотелско настаняване в 3, 4 или 5 звездни хотели и разнообразна гама от екскурзии покриващи цяла Северна Америка и различни програми:
 - Можете да иберете да се включите в екскурия до САЩ Екскурзия САЩ Източно крайбрежие Ню Йорк - Ниагара - Вашингтон - Филаделфия - Бостън в наша група с американския ни партньор в много добър икономичен вариант с екскурзовод и превод със слушалки на няколко езика
 - Можете да изберете вариант индивидуална екскузрия САЩ с екслузивна програма само за Вас без други участници 
-  Можете да изберете да се включите в една от нашите програми Екскурзия до Ню Йорк и Ниагара с представител на Агенцията от България по време на цялото пътуване, която провеждаме пролет и есен

------------------------------------------------------------------------------

За допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract127. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg
ММ Травел носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, информиране на срокове за подаване и получаване и доставка.  
Всички необходими документи и заявка за екскурзия или изложение се изпращат към нас на имейл: office@mmtravel.bg

ММ Травел не носи отговорност при забавяне  на интервю или отговор с решение за виза от страна на Американско Посолство. 

 -----------------------------------------------------------------------------


 Услугата не включва:
- ДДС

- потвърдена резервация за участие в организирано пътуване на ММ ТРАВЕЛ ( екскурзия, изложение, конференция) 

- договор за доставка на туристически услуги с  ММ ТРАВЕЛ 

- такса на Посолството издаващо виза /160$/

- превод от оторизирана агенция за преводи 

- хотелски резервации и  хотелски ваучери

- резервации и  самолетни билети

- медицински застраховки

- куриерски услуги

- други услуги

------------------------------------------------------------------------------

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза:
-         участие в организирана пътуване (екскурзия,зложение, конференция) на ММ ТРАВЕЛ и договор за доставка на туристиеска услуга

-         задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване / с минимум 2 свободни страници /

 -         2 бр. актуални снимки американски стандарт и елетронен 

 -         банкова сметка удостоверение

-         документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци

 -         служебна бележка от работодател  за отпуск и заемана длъжност; от пенсионното в случай, че сте пенсионер;  от училище или университета в случай че сте учащ

 -        за фирми - ако сте собственик или съдружник фирмено решение и актуално състояние на фирмата, данъчна декларация; командировъчна заповед за служебно пътуване
 -----------------------------------------------------------------------------

MM TRAVEL предлага за Северна Америка:
- хотели в САЩ
- трансфери в САЩ
- екскурзии до Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско
- обиколни екскурзии с екскурзовод през Цяла Америка
- почивка на Хавайските острови
- Work & Travel USA
- самолетни билети по договорени тарифи за Северна Америка

Мислейки си за Америка се сещаме за многолюдните мегаполиси, ослепяващите светлини на градовете и забързания живот. Съединените Американски Щати са в първата петица по брой туристи. Развиват се всички видове туризъм, а най-предпочитаните дестинации често са едни и същи: Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго.

Ню Йорк, освен че е силно развит район за всякакъв вид услуги, е и градът, който ‘никога не спи’. Областта има много символи, чиито имена не остават скрити. Целият свят е
запознат с Бродуей – широко авеню в Ню Йорк, което се свързва с американския театрален живот; Empire State Building – красив и величествен небостъргач в центъра на Манхатън, с уникални гледки към целия град; Wall Street или мястото на най-голямата фондова борса в света; Times Square – мястото на множество срещи, романтични и драматични сцени от филми, колосални екрани с най-различни реклами и надписи. Най-известното от хилядите забележителности е Статуята на Свободата, подарена от Франция по случай 100 годишнината от независимостта на САЩ в знак на приятелството между двете държави. Преди време този обект е бил първото нещо, което стотиците емигранти са виждали, прекосявайки океана за да пристигнат в Америка. Градът разполага и с 20 км плажна ивица, пълна с безброй удобни плажни барове, предлагащи питието за една съвършена картина на пясъка. Нека не забравяме и многобройните музеи, галерии и изложби, като задължително трябва да се посети ‘Гугенхайм’ – музея на съвременните изкусства.

Сан Франциско, Калифорния, е известен със стръмните си хълмове в центъра на града. На брой са 42 и не се препоръчват за неопитните шофьори. Градът е главния технологичен център в щатите, но освен това са развити архитектурата, компютърната индустрия и до голяма степен изкуствата. От този град води началото си една от най-големите компании за кредитни карти ‘VISA’. Тук се намира Експлораториумът. Това е музей, който се слави като най-хубавият в цял Сан Франциско и предлага една много интересна услуга – екскурзия в пълна тъмнина. Възприятията ви ще се изострят и останалите ви човешки сетива без зрението ще ви водят по пътя. Може би най-популярната дестинация в града е Рибарския кей. От там могат да се наблюдават невероятни гледки към залива, където се вижда небезизвестния мост Golden Gate, а за любителите на по-редките животни, на дървените платформи, намиращи се в близост до брега, често се настаняват десетки тюлени.

Сан Франциско си заслужава да се види, защото е смесица между американска, латиноамериканско-испанска, европейка и азиатска култура. Ако пък минавате за малко през града или пък искате да се насладите на почивка, но и да разгледате града, през него преминава път с дължина от 49 мили, който минава през най-интересните и важните места, които трябва да се видят при посещението му.

Лас Вегас, или още наричан ‘Града на греха’, не може да се мери по култура, музеи и монументи с другите градове, но ще се срещнете с нещо неописуемо – 24 часа забавление за
всички възрасти и за всякакви вкусове. Градът е център на хазарта  благодарение на легализацията му. Интересни и задължителни обекти, които трябва да се видят, са фонтаните на Беладжио, които ‘танцуват’ под звука на музика, пресъздадената Венеция и копието на Айфеловата кула . В развлекателната столица на света има възможност за незабавни сватби.

Лос Анджелис, Калифорния, е вторият по големина град след Ню Йорк. Известен като ‘градът на ангелите’, дестинацията е развит център на бизнеса, международната търговия,
забавлението, културата, модата. Нарежда се на 5то място в света за силен и влиятелен град. Тук е най-известният квартал, познат на света – Холивуд. Това име се е превърнало в
нарицателно на американската телевизионна и кино индустрия. Тук се помещава и така известната алея на славата, на която са положени петолъчни звезди, на които пише имената на действителни или анимационни известни личности, допринесли за развитието на индустрията.

Климатът е много благоприятен, особено за ваканции и рекреация. Може би за това тук се намират едни от най-известните плажове Санта Моника и Малибу.

На западния бряг на езерото Мичиган, щата Илинойс, се намира известният ни град от фейлетона на Алеко Константинов Чикаго. Интересното за този град е, че е смятан за втория по брой на полско население след Варшава и втория със сръбско след Белград. По неофициални данни българите там са между 150 -200 хиляди. В града има български православен храм, културно-информационен център и дори български заведения.

Високите сгради в града, като Джон Ханкок Център (или още наричан ‘Големия Джон’), Ригли, Уилис Тауър, АОН Център, са това с което се прочува. Гледките от всяка една от тези
сгради е способна да спре дъха на всеки престрашил се да погледне през перилата им. Има още много интересни обекти, като например музеят ‘Фийлд’, където намират място 20 млн. вида животни и 25 хил. тома в библиотеката по естествена история и фонтана Бъкингам, който изригва на 45 метра височина.

В случай на забавяне на визова процедура от страна на емиграционни власти на USA, ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност.

 
принтирай офертата изтегли в PDF

Запитване

Нашият екип ви препоръчва

Екскурзия до Доменикана
Доминикана Екскурзия до Доменикана
цени от 1660.00 EUR
Почивка в Египет Хургада
Хургада Почивка в Египет Хургада
цени от 718.00 лв.
Акценти от Западна Канада
Западна Канада Акценти от Западна Канада
цени от 4146.00 EUR
ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
Пукет ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
цени от 2229.00 лв.
Екскурзия с водачи Лима – Амазония Пуерто Малдонадо...
Мачу Пикчу Екскурзия с водачи Лима – Амазония Пуерто Малдонадо – Куско – Мачу Пикчу...
цени от 7940.00 лв.
Екскурзия в Шри Ланка с директен чартър
Шри Ланка Екскурзия в Шри Ланка с директен чартър
цени от 853.00 EUR

Промоции на самолетни билети