Как да пътувам с виза до САЩ

Българите, които желаят да пътуват до САЩ се нуждаят от валидна виза издавана от Посолството на САЩ в София. Кандидатстването вече е лесен и удобен процес, за който ние от ММ Травел оказваме пълно съдействие. За необходимите документи, видове визи и цените им може да научите повече тук.

 

Към момента всички български граждани, които притежават вече издадени визи от типа B1/B2 могат да пътуват до Щатите като не трябва да са пребивавали или преминавали транзит през  Великобритания, Република Ирландия, Бразилия, Китай и/или Иран през последните 14 дни преди пътуването си до Америка. Няма изискване за предоставяне на отрицателен PCR тест, но е възможно пристигащите да бъдат поставени под карантина, като това се определя на летището от митническите служители. От ММ Травел съветваме всички желаещи да пътуват до САЩ редовно да следят информацията и условията за пътуване до САЩ и страните по маршрута, като може да го направите тук https://www.cdc.gov/ , https://ustraveldocs.com/bg_bg/index.html?firstTime=No или от други проверени и сигурни източници.

 

Великолепните забележителности и история на Америка могат да бъдат разгледани с нашите ЕКСКУРЗИИ В САЩ, като голямото разнообразие от варианти за типа- обиколна, бизнес, релаксираща, и дестинации- Ню Йорк, Ниагарски водопад, Лас Вегас и изложения в Лас Вегас, Сан Франциско, Вашингтон, Маями, могат да бъдат съчетани по различни начини, за да отговарят изцяло на вашите предпочитания и интереси. А за желаещите да опознаят страната изцяло самостоятелно ние от ММ Травел можем да окажем пълно съдействие с промоции на самолетни билети до Лос Анджелис , Бостън, Ню Йорк, Лас Вегас и всяка точка на Америка, а също и с хотелско настаняване.

Промоции на самолетни билети