Възстановяване на сума от Ryanair

Възстановяване на сума с полет на Райънер

Как да поискам възстановяване на сума с полет на Райънер?

Поради COVID-19 пандемия бяха отменени много полети както на Райънер, така и на всички превозвачи в самолетната индустрия, а пъниците трябваше да презаверят самолетните си билети с авикомпания Райънер за други дати или в случай, че още не могат да плануват периода на промененот пътуване, то те получават потвърждение ваучер за използване на сумата.

Как да презаверим самолетните си билети с нови дати?
Това може да се направи лесно от самата резервация има функционалност, която позволява избор на нови дати, но ако новите дати са с по-висока цена от заплатената, тогава се налага доплащане към превозвача.
Ние от ММ Травел, извършваме тази услуга безплатно за всички наши клиенти. Достатъчно е да се свържете с нас на телефон или имейл.

Как да получа ваучер за неизползвана сума по самолетен билет с Райънер поради covid-19?
Процедурата е опростена - от номера на резервацията в сайта на Райънер се зарежда функционалност с форма за попълване на данните по отменения полет и вашите данни. След 30 дни, ще получите на имейл писмено потвърждение за сума с номер на ваучер и валидност 1 година от дата на искането.
При нас, в ММ Травел или дистанционно по телефон или имейл, можем да съдействаме за получване на ваучер като за целта са нужни данни от резервацията по полета.

За полети след 01 септември 2020, Райънер не предлага безплатна смяна на дата и препоръчваме да проверите условията и обмислите пътувания си.
За контакти с ММ Травел : 02 9803505, email: ticketing@mmtravel.bg

Промоции на самолетни билети