Екскурзия за МЕЖДУНАРОДНО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЛАС ВЕГАС, AAIW Las Vegas, USA

цени от
2 986.00 лв.
Дестинация
Лас Вегас
Продължителност
7 дни
Тип настаняване
BB , ROЕкскурзия до Лас Вегас за най-голямото автомобилно изложение в света AAIW & AAPEX
Лас Вегас - Гранд Каньон
Дати: 31.10 - 05.11.2022

програмата е приложима с тръгване всеки ден от София 
5 нощувки 

 

Ден 1 – Излитане от Т2 на летище София и кацане на същия календарен ден в Лас Вегас. Трансфер до хотела. Почивка. Свободно време. Нощувка


Ден 2 – Свободно време за климатизация и почивка.
Вечерта имате възможност за запознаване с  Лас Вегас – „ Града на хазарта” и разглеждане на  най- красивите известни  хотели и казина. Вечерна разходка из града  Las Vegas Strip & Downtown Vegas превърнал се сам по себе си в невероятно светлинно шоу. А за най- смелите по желание пробване късмета си в казино ! Нощувка.


Ден 3 – Трансфер до Venetian Expo & Convention Center за разглеждане на изложението.  Вечерта по желание възможност за разглеждане на Пеещите фонтани и Пиратската битка. Нощувка.


Ден 4 – Трансфер до Venetian Expo & Convention Center за разглеждане на изложението. Вечерта по желание възможност за посещение на шоу спектакъл. Нощувка.
 

Ден 5 – Свободно време или по желание организирана еднодневна екскурзия до Grand Canyon - величествено творение на природата, където цари спрялото завинаги изненадващо безвремие в забързаното ни съвременно ежедневие. Възможност за полет с хеликоптер над каньона. Турът продължава покрай най-голямата  язовирна стена в света Hoover Dam – феноменално архитектурно чудо с височина 220 м. Късно вечерта – връщане в хотела. Нощувка.


Ден 6 – Свободно време за последни Инста спот снимки, покупки и сувенири. Трансфер до летището. Излитане от Лас Вегас обратно към България.

 

 

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ : 2986 лева

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
- Трансфери летище - хотел - летище
- 5 нощувки в хотел 4* Monte Carlo (сегашно име Park MGM Las Vegas ) Luxor / New York New York 
или подобен в Лас Вегас. Цената включва настаняване по 2-ма в стая. Настаняване в единична стая - с доплащане и предварителна заявка потвърждение
- 1 панорамна вечерна обиколка на Лас Вегас с професионален екскурзовод с отворен покрив автобус  през Las Vegas Strip & Downtown Vegas ( 3 часа ) 
- Регистрация за изложението ААPEX 2022  01-03.11.2022 & SEMA 2022  01-04.11.2022   Las Vegas Venetian Expo & Convention Center  (до 30/09)
- 2 сутрешни трансфера от хотела до изложението
- Медицинска застраховка 10 000 eur
- Придружител на запитване при делегацията минимум 12 участника


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Самолетен билет с включени летищни такси по маршрут София – Лас Вегас и обратно – от 1400 лева към дата 30.01.2022г с Турски Авиолинии/Луфтханза/Британски линии
- Виза за САЩ. За повече информация моля натиснете тук.
- Консулска такса за американска виза
- Изхранване
- Допълнителни развлечения и екскурзии по желание: Екскурзия Гранд Каньон с автобус: 140 долара, 190 долара; Екскурзия Гранд Каньон с  хеликоптер: 469 долара, Хеликоптер тур над Лас Вегас : 90 долара
- Доплащане за по-висок клас хотел 5*  на запитване и потвърждение
- Доплащане самостоятелно настаняване 1394 лева
- Доплащане закуска Цена: 20 долара на рецепция хотел
- Градска такса на хотела е приложима за периода на посещение и се заплаща на рецепция от госта

- Нощувка на транзитно летищев Лондон (или друго по избор) на запитване
- Застраховка Отмяна на пътуване


Полетни детайли а актуални места към дата 31.05.2022: Цена 2210 лева

1   BA    891  S  31OCT SOF LHR   1330  1505    

2   BA    275  L  31OCT LHR LAS   1610  2000    

3   BA    274  V  05NOV LAS LHR   2150  1450 #  (Нощувка в Лондон)

4   BA    890  S  07NOV LHR SOF   0725  1235    


Условия на прогрмата:      
За записване -  депозит в размер на 30% от програмата и резервация на самолетен билет по условия на авиокомпанията превозвач.
Доплащане 100% от програмата до 60 дни преди дата на тръгване.
За самолетни билети не се изисква депозит, резервацията се запазва според условията на превозвача до изчерпване на местата по предвидената класа и цена, заплащането е 100%.

За участници, имащи нужда от виза за САЩ, записването в екскурзията и подаването на молба за виза със запазване час за интервю е препоръчително да е финализирано до 100 дни преди дата на тръгване.

*Изложението е професионално и не е отворено публично. Може да бъдете помолени да представите квалифициращи материали, за да докажете, че сте от автомобилния бранш.

Приемливите форми на квалифицирани документи включват:
Бизнес снимка I.D. (трябва да включва име на фирмата, вашата снимка и пълно име)
Снимка на вашата визитна картичка (името на фирмата, адреса и личното ви име трябва да съответстват на информацията във вашата регистрация)
Актуално състояние на фирмата или удостоверение за данъчна регистрация 


Програмата може да бъде удължена с допълнителна екскурзия до Ню Йорк: 3 дневна екскурзия от Ню Йорк, Вашингтон, Ниагара и Уоткис Глен / 4 дневна програма Ню Йорк, Ниагарския водопад и Бостън.

 

За резервации и информация: Тел: 0700 10 756

Визата за САЩ вече е лека и не неприятна процедура, ако пътувате с нас по наша екскурзия за САЩ!
ММ Травел организира групови и индивидуални пътувания в САЩ с екскурзовод по различни програми и маршрути с екскурзии до САЩ и приема и подава заявления за американска виза на имейл: office@mmtravel.bg за своите клиенти и партньори.
тел: 02/9803505
-----------------------------------------------------------------------------

Време за изготвяне:  5 работни дни от дата на резервация за участие в екскурзия/изложение и сключен договор за туристическа услуга и  организароно пътуване


Обработка и подаване на формуляри online, запазване час за интервю или или подаване на дроп офис в случай, че не e необходимо интервю.
 
Таксата на Посолството за Американска Виза се заплаща от кандидата според вида виза към Посолството и по указанията за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗА ЗА САЩ. 

**  ММ Травел изготвя за своите клиенти богата гама индивидуални бутикови туристически програми с посещение на емблематични забележителности в САЩ с избор на различни маршрути, престой, дестинации и бюджет.

Индивидуален туристически пакет по организирано пътуване за САЩ с бутикова програма и екскурзовод се изготвя до 5 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор на база хотелско настаняване в 3, 4 или 5 звездни хотели и разнообразна гама от екскурзии покриващи цяла Северна Америка и различни програми:
 - Можете да иберете да се включите в екскурия до САЩ Екскурзия САЩ Източно крайбрежие Ню Йорк - Ниагара - Вашингтон - Филаделфия - Бостън в наша група с американския ни партньор в много добър икономичен вариант с екскурзовод и превод със слушалки на няколко езика
 - Можете да изберете вариант индивидуална екскузрия САЩ с екслузивна програма само за Вас без други участници 
-  Можете да изберете да се включите в една от нашите програми Екскурзия до Ню Йорк и Ниагара с представител на Агенцията от България по време на цялото пътуване, която провеждаме пролет и есен

------------------------------------------------------------------------------

ММ Травел носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, информиране на срокове за подаване и получаване и доставка.  
Всички необходими документи и заявка за екскурзия или изложение се изпращат към нас на имейл: office@mmtravel.bg

ММ Травел не носи отговорност при забавяне  на интервю или отговор с решение за виза от страна на Американско Посолство. 

 -----------------------------------------------------------------------------


 Услугата не включва:
- ДДС

- потвърдена резервация за участие в организирано пътуване на ММ ТРАВЕЛ ( екскурзия, изложение, конференция) 

- договор за доставка на туристически услуги с  ММ ТРАВЕЛ 

- такса на Посолството издаващо виза /160$/

- превод от оторизирана агенция за преводи 

- хотелски резервации и  хотелски ваучери

- резервации и  самолетни билети

- медицински застраховки

- куриерски услуги

- други услуги

------------------------------------------------------------------------------

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза:
-         участие в организирана пътуване (екскурзия,зложение, конференция) на ММ ТРАВЕЛ и договор за доставка на туристиеска услуга

-         задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване / с минимум 2 свободни страници /

 -         2 бр. актуални снимки американски стандарт и елетронен 

 -         банкова сметка удостоверение

-         документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци

 -         служебна бележка от работодател  за отпуск и заемана длъжност; от пенсионното в случай, че сте пенсионер;  от училище или университета в случай че сте учащ

 -        за фирми - ако сте собственик или съдружник фирмено решение и актуално състояние на фирмата, данъчна декларация; командировъчна заповед за служебно пътуване
 -----------------------------------------------------------------------------

MM TRAVEL предлага за Северна Америка:
- хотели в САЩ
- трансфери в САЩ
- екскурзии до Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско
- обиколни екскурзии с екскурзовод през Цяла Америка
- почивка на Хавайските острови
- Work & Travel USA
- самолетни билети по договорени тарифи за Северна Америка

Мислейки си за Америка се сещаме за многолюдните мегаполиси, ослепяващите светлини на градовете и забързания живот. Съединените Американски Щати са в първата петица по брой туристи. Развиват се всички видове туризъм, а най-предпочитаните дестинации често са едни и същи: Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго.

Ню Йорк, освен че е силно развит район за всякакъв вид услуги, е и градът, който ‘никога не спи’. Областта има много символи, чиито имена не остават скрити. Целият свят е
запознат с Бродуей – широко авеню в Ню Йорк, което се свързва с американския театрален живот; Empire State Building – красив и величествен небостъргач в центъра на Манхатън, с уникални гледки към целия град; Wall Street или мястото на най-голямата фондова борса в света; Times Square – мястото на множество срещи, романтични и драматични сцени от филми, колосални екрани с най-различни реклами и надписи. Най-известното от хилядите забележителности е Статуята на Свободата, подарена от Франция по случай 100 годишнината от независимостта на САЩ в знак на приятелството между двете държави. Преди време този обект е бил първото нещо, което стотиците емигранти са виждали, прекосявайки океана за да пристигнат в Америка. Градът разполага и с 20 км плажна ивица, пълна с безброй удобни плажни барове, предлагащи питието за една съвършена картина на пясъка. Нека не забравяме и многобройните музеи, галерии и изложби, като задължително трябва да се посети ‘Гугенхайм’ – музея на съвременните изкусства.

Сан Франциско, Калифорния, е известен със стръмните си хълмове в центъра на града. На брой са 42 и не се препоръчват за неопитните шофьори. Градът е главния технологичен център в щатите, но освен това са развити архитектурата, компютърната индустрия и до голяма степен изкуствата. От този град води началото си една от най-големите компании за кредитни карти ‘VISA’. Тук се намира Експлораториумът. Това е музей, който се слави като най-хубавият в цял Сан Франциско и предлага една много интересна услуга – екскурзия в пълна тъмнина. Възприятията ви ще се изострят и останалите ви човешки сетива без зрението ще ви водят по пътя. Може би най-популярната дестинация в града е Рибарския кей. От там могат да се наблюдават невероятни гледки към залива, където се вижда небезизвестния мост Golden Gate, а за любителите на по-редките животни, на дървените платформи, намиращи се в близост до брега, често се настаняват десетки тюлени.

Сан Франциско си заслужава да се види, защото е смесица между американска, латиноамериканско-испанска, европейка и азиатска култура. Ако пък минавате за малко през града или пък искате да се насладите на почивка, но и да разгледате града, през него преминава път с дължина от 49 мили, който минава през най-интересните и важните места, които трябва да се видят при посещението му.

Лас Вегас, или още наричан ‘Града на греха’, не може да се мери по култура, музеи и монументи с другите градове, но ще се срещнете с нещо неописуемо – 24 часа забавление за
всички възрасти и за всякакви вкусове. Градът е център на хазарта  благодарение на легализацията му. Интересни и задължителни обекти, които трябва да се видят, са фонтаните на Беладжио, които ‘танцуват’ под звука на музика, пресъздадената Венеция и копието на Айфеловата кула . В развлекателната столица на света има възможност за незабавни сватби.

Лос Анджелис, Калифорния, е вторият по големина град след Ню Йорк. Известен като ‘градът на ангелите’, дестинацията е развит център на бизнеса, международната търговия,
забавлението, културата, модата. Нарежда се на 5то място в света за силен и влиятелен град. Тук е най-известният квартал, познат на света – Холивуд. Това име се е превърнало в
нарицателно на американската телевизионна и кино индустрия. Тук се помещава и така известната алея на славата, на която са положени петолъчни звезди, на които пише имената на действителни или анимационни известни личности, допринесли за развитието на индустрията.

Климатът е много благоприятен, особено за ваканции и рекреация. Може би за това тук се намират едни от най-известните плажове Санта Моника и Малибу.

На западния бряг на езерото Мичиган, щата Илинойс, се намира известният ни град от фейлетона на Алеко Константинов Чикаго. Интересното за този град е, че е смятан за втория по брой на полско население след Варшава и втория със сръбско след Белград. По неофициални данни българите там са между 150 -200 хиляди. В града има български православен храм, културно-информационен център и дори български заведения.

Високите сгради в града, като Джон Ханкок Център (или още наричан ‘Големия Джон’), Ригли, Уилис Тауър, АОН Център, са това с което се прочува. Гледките от всяка една от тези
сгради е способна да спре дъха на всеки престрашил се да погледне през перилата им. Има още много интересни обекти, като например музеят ‘Фийлд’, където намират място 20 млн. вида животни и 25 хил. тома в библиотеката по естествена история и фонтана Бъкингам, който изригва на 45 метра височина.

В случай на забавяне на визова процедура от страна на емиграционни власти на USA, ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност.

 
принтирай офертата изтегли в PDF

Запитване

Нашият екип ви препоръчва

Почивка на Канарските острови: Тенерифе, Ланзароте,...
Канарски острови Почивка на Канарските острови: Тенерифе, Ланзароте, Фуертевентура или...
цени от 586.00 лв.
ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
Пукет ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
цени от 2229.00 лв.
Екскурзия до Малдивите
Малдиви Екскурзия до Малдивите
цени от 1340.00 EUR
Екскурзия Аржентина водопади Игуасу Патагония и...
Буенос Айрес, Водопадите Игуасу и Рио де Жанейро Екскурзия Аржентина водопади Игуасу Патагония и Буенос Айрес
цени от 6300.00 лв.
Екзотична почивка - ваканция на Мавриций
Мавриций Екзотична почивка - ваканция на Мавриций
цени от 4990.00 EUR
Екскурзия в Перу - Куско и Мачу Пикчу
Мачу Пикчу Екскурзия в Перу - Куско и Мачу Пикчу
цени от 2256.00 лв.

Промоции на самолетни билети