Екскурзия за МЕЖДУНАРОДНО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЛАС ВЕГАС, AAIW Las Vegas, USA

цени от
2 986.00 лв.
Дестинация
Лас Вегас
Продължителност
7 дни
Тип настаняване
BB , ROЕкскурзия до Лас Вегас за най-голямото автомобилно изложение в света AAIW & AAPEX
Лас Вегас - Гранд Каньон
Дати: 31.10 - 05.11.2024

програмата е приложима с тръгване всеки ден от София 
5 нощувки 

 

Ден 1 – Излитане от Т2 на летище София и кацане на същия календарен ден в Лас Вегас. Трансфер до хотела. Почивка. Свободно време. Нощувка


Ден 2 – Свободно време за климатизация и почивка.
Вечерта имате възможност за запознаване с  Лас Вегас – „ Града на хазарта” и разглеждане на  най- красивите известни  хотели и казина с вечерна разходка из града  Las Vegas Strip & Downtown Vegas превърнал се сам по себе си в невероятно светлинно шоу. А за най- смелите по желание пробване късмета си в казино ! Нощувка.


Ден 3 – Трансфер до Venetian Expo & Convention Center за разглеждане на изложението.  Вечерта по желание възможност за разглеждане на Пеещите фонтани и Пиратската битка. Нощувка.


Ден 4 – Трансфер до Venetian Expo & Convention Center за разглеждане на изложението. Вечерта по желание възможност за посещение на шоу спектакъл. Нощувка.
 

Ден 5 – Свободно време или по желание организирана еднодневна екскурзия до Grand Canyon - величествено творение на природата, където цари спрялото завинаги изненадващо безвремие в забързаното ни съвременно ежедневие. Възможност за полет с хеликоптер над каньона. Турът продължава покрай най-голямата  язовирна стена в света Hoover Dam – феноменално архитектурно чудо с височина 220 м. Късно вечерта – връщане в хотела. Нощувка.


Ден 6 – Свободно време за последни Инста спот снимки, покупки и сувенири. Трансфер до летището. Излитане от Лас Вегас обратно към България.

 

 

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ : 2986 лева

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
- Трансфери летище - хотел - летище
- 5 нощувки в хотел 4* Monte Carlo (сегашно име Park MGM Las Vegas ) Luxor / New York New York 
или подобен в Лас Вегас. Цената включва настаняване по 2-ма в стая. Настаняване в единична стая - с доплащане и предварителна заявка потвърждение
- 1 панорамна вечерна обиколка на Лас Вегас с професионален екскурзовод с отворен покрив автобус  през Las Vegas Strip & Downtown Vegas ( 3 часа ) 
- Съдействие за регистрация за изложението ААPEX 2022  01-03.11.2022 & SEMA 2022  01-04.11.2022   Las Vegas Venetian Expo & Convention Center  (до 30/09)
- 2 сутрешни еднопосочни трансфера хотел- изложение 
- Медицинска застраховка 10 000 eur
- Придружител на запитване при делегацията минимум 12 участника


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Самолетен билет с включени летищни такси по маршрут София – Лас Вегас и обратно – от 1400 лева към дата 30.01.2022г с Турски Авиолинии/Луфтханза/Британски линии
- Виза за САЩ. За повече информация моля натиснете тук.
- Консулска такса за американска виза
- Такси за регистрация за изложение 40USD (до 30/09), 90USD (след 01/10)
- Изхранване
- Допълнителни развлечения и екскурзии по желание: Екскурзия Гранд Каньон с автобус: 140 долара, 190 долара; Екскурзия Гранд Каньон с  хеликоптер: 469 долара, Хеликоптер тур над Лас Вегас : 90 долара
- Доплащане за по-висок клас хотел 5*  на запитване и потвърждение
- Доплащане самостоятелно настаняване 1394 лева
- Доплащане закуска Цена: 20 долара на рецепция хотел
- Градска такса на хотела е приложима за периода на посещение и се заплаща на рецепция от госта

- Нощувка на транзитно летище в Лондон (или друго по избор) на запитване
- Застраховка Отмяна на пътуване
- При промяна на курс на долара, увеличаване на цени на местни локации и атракциони, цената в български лева се преизчислява в деня на плащане и актуализира за доплащане.


Полетни детайли а актуални места към дата 31.05.2022: Цена 2210 лева

1   BA    891  S  31OCT SOF LHR   1330  1505    

2   BA    275  L  31OCT LHR LAS   1610  2000    

3   BA    274  V  05NOV LAS LHR   2150  1450 #  (Нощувка в Лондон)

4   BA    890  S  07NOV LHR SOF   0725  1235    


Условия на прогрмата:      
За записване -  депозит в размер на 30% от програмата и резервация на самолетен билет по условия на авиокомпанията превозвач.
Доплащане 100% от програмата до 60 дни преди дата на тръгване.
За самолетни билети не се изисква депозит, резервацията се запазва според условията на превозвача до изчерпване на местата по предвидената класа и цена, заплащането е 100%.

За участници, имащи нужда от виза за САЩ, записването в екскурзията и подаването на молба за виза със запазване час за интервю е препоръчително да е финализирано до 100 дни преди дата на тръгване.

*Изложението е професионално и не е отворено публично. Може да бъдете помолени да представите квалифициращи докумнти доказяащи, че сте от автомобилния бранш.
Приемливите форми на квалифицирани документи включват:
Бизнес снимка I.D. карта/бадж (трябва да включва име на фирмата, вашата снимка и пълно име)/ на английски език
Снимка на визитна картичка (името на фирмата, адреса и личното ви име трябва да съответстват на информацията във вашата регистрация)/на английски език
Актуално състояние на фирмата или удостоверение за данъчна регистрация или лиценз/ на английски език
Два скорошни фиша от заплата или бележки за възнаграждение, където фигурират името на фирмата и получателя на възнаграждението/на английски език


Програмата може да бъде удължена с допълнителна екскурзия до Ню Йорк: 3 дневна екскурзия от Ню Йорк, Вашингтон, Ниагара и Уоткис Глен / 4 дневна програма Ню Йорк, Ниагарския водопад и Бостън.

 

За резервации и информация: Тел: 0700 10 756

Визата за САЩ вече е лека и не неприятна процедура, ако пътувате с нас по наша екскурзия за САЩ!
ММ Травел организира групови и индивидуални пътувания в САЩ с екскурзовод по различни програми и маршрути с екскурзии до САЩ и приема и подава заявления за американска виза на имейл: office@mmtravel.bg за своите клиенти и партньори.
тел: 02/9803505
-----------------------------------------------------------------------------

Време за изготвяне:  10 работни дни от дата на резервация за участие в екскурзия/изложение и сключен договор за туристическа услуга и  организароно пътуване


Обработка и подаване на формуляри online, запазване час за интервю или или подаване на дроп офис в случай, че не e необходимо интервю.
 
Таксата на Посолството за Американска Виза се заплаща от кандидата според вида виза към Посолството и по указанията за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗА ЗА САЩ. 

**  ММ Травел изготвя за своите клиенти богата гама индивидуални бутикови туристически програми с посещение на емблематични забележителности в САЩ с избор на различни маршрути, престой, дестинации и бюджет.

Индивидуален туристически пакет по организирано пътуване за САЩ с бутикова програма и екскурзовод се изготвя до 5 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор на база хотелско настаняване в 3, 4 или 5 звездни хотели и разнообразна гама от екскурзии покриващи цяла Северна Америка и различни програми:
 - Можете да иберете да се включите в екскурия до САЩ Екскурзия САЩ Източно крайбрежие Ню Йорк - Ниагара - Вашингтон - Филаделфия - Бостън в наша група с американския ни партньор в много добър икономичен вариант с екскурзовод и превод със слушалки на няколко езика
 - Можете да изберете вариант индивидуална екскузрия САЩ с екслузивна програма само за Вас без други участници 
-  Можете да изберете да се включите в една от нашите програми Екскурзия до Ню Йорк и Ниагара с представител на Агенцията от България по време на цялото пътуване, която провеждаме пролет и есен

------------------------------------------------------------------------------

За допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract127. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg
ММ Травел носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, информиране на срокове за подаване и получаване и доставка.  
Всички необходими документи и заявка за екскурзия или изложение се изпращат към нас на имейл: office@mmtravel.bg

ММ Травел не носи отговорност при забавяне  на интервю или отговор с решение за виза от страна на Американско Посолство. 

 -----------------------------------------------------------------------------


 Услугата не включва:
- ДДС

- потвърдена резервация за участие в организирано пътуване на ММ ТРАВЕЛ ( екскурзия, изложение, конференция) 

- договор за доставка на туристически услуги с  ММ ТРАВЕЛ 

- такса на Посолството издаващо виза /160$/

- превод от оторизирана агенция за преводи 

- хотелски резервации и  хотелски ваучери

- резервации и  самолетни билети

- медицински застраховки

- куриерски услуги

- други услуги

------------------------------------------------------------------------------

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза:
-         участие в организирана пътуване (екскурзия,зложение, конференция) на ММ ТРАВЕЛ и договор за доставка на туристиеска услуга

-         задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване / с минимум 2 свободни страници /

 -         2 бр. актуални снимки американски стандарт и елетронен 

 -         банкова сметка удостоверение

-         документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци

 -         служебна бележка от работодател  за отпуск и заемана длъжност; от пенсионното в случай, че сте пенсионер;  от училище или университета в случай че сте учащ

 -        за фирми - ако сте собственик или съдружник фирмено решение и актуално състояние на фирмата, данъчна декларация; командировъчна заповед за служебно пътуване
 -----------------------------------------------------------------------------

MM TRAVEL предлага за Северна Америка:
- хотели в САЩ
- трансфери в САЩ
- екскурзии до Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско
- обиколни екскурзии с екскурзовод през Цяла Америка
- почивка на Хавайските острови
- Work & Travel USA
- самолетни билети по договорени тарифи за Северна Америка

Мислейки си за Америка се сещаме за многолюдните мегаполиси, ослепяващите светлини на градовете и забързания живот. Съединените Американски Щати са в първата петица по брой туристи. Развиват се всички видове туризъм, а най-предпочитаните дестинации често са едни и същи: Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго.

Ню Йорк, освен че е силно развит район за всякакъв вид услуги, е и градът, който ‘никога не спи’. Областта има много символи, чиито имена не остават скрити. Целият свят е
запознат с Бродуей – широко авеню в Ню Йорк, което се свързва с американския театрален живот; Empire State Building – красив и величествен небостъргач в центъра на Манхатън, с уникални гледки към целия град; Wall Street или мястото на най-голямата фондова борса в света; Times Square – мястото на множество срещи, романтични и драматични сцени от филми, колосални екрани с най-различни реклами и надписи. Най-известното от хилядите забележителности е Статуята на Свободата, подарена от Франция по случай 100 годишнината от независимостта на САЩ в знак на приятелството между двете държави. Преди време този обект е бил първото нещо, което стотиците емигранти са виждали, прекосявайки океана за да пристигнат в Америка. Градът разполага и с 20 км плажна ивица, пълна с безброй удобни плажни барове, предлагащи питието за една съвършена картина на пясъка. Нека не забравяме и многобройните музеи, галерии и изложби, като задължително трябва да се посети ‘Гугенхайм’ – музея на съвременните изкусства.

Сан Франциско, Калифорния, е известен със стръмните си хълмове в центъра на града. На брой са 42 и не се препоръчват за неопитните шофьори. Градът е главния технологичен център в щатите, но освен това са развити архитектурата, компютърната индустрия и до голяма степен изкуствата. От този град води началото си една от най-големите компании за кредитни карти ‘VISA’. Тук се намира Експлораториумът. Това е музей, който се слави като най-хубавият в цял Сан Франциско и предлага една много интересна услуга – екскурзия в пълна тъмнина. Възприятията ви ще се изострят и останалите ви човешки сетива без зрението ще ви водят по пътя. Може би най-популярната дестинация в града е Рибарския кей. От там могат да се наблюдават невероятни гледки към залива, където се вижда небезизвестния мост Golden Gate, а за любителите на по-редките животни, на дървените платформи, намиращи се в близост до брега, често се настаняват десетки тюлени.

Сан Франциско си заслужава да се види, защото е смесица между американска, латиноамериканско-испанска, европейка и азиатска култура. Ако пък минавате за малко през града или пък искате да се насладите на почивка, но и да разгледате града, през него преминава път с дължина от 49 мили, който минава през най-интересните и важните места, които трябва да се видят при посещението му.

Лас Вегас, или още наричан ‘Града на греха’, не може да се мери по култура, музеи и монументи с другите градове, но ще се срещнете с нещо неописуемо – 24 часа забавление за
всички възрасти и за всякакви вкусове. Градът е център на хазарта  благодарение на легализацията му. Интересни и задължителни обекти, които трябва да се видят, са фонтаните на Беладжио, които ‘танцуват’ под звука на музика, пресъздадената Венеция и копието на Айфеловата кула . В развлекателната столица на света има възможност за незабавни сватби.

Лос Анджелис, Калифорния, е вторият по големина град след Ню Йорк. Известен като ‘градът на ангелите’, дестинацията е развит център на бизнеса, международната търговия,
забавлението, културата, модата. Нарежда се на 5то място в света за силен и влиятелен град. Тук е най-известният квартал, познат на света – Холивуд. Това име се е превърнало в
нарицателно на американската телевизионна и кино индустрия. Тук се помещава и така известната алея на славата, на която са положени петолъчни звезди, на които пише имената на действителни или анимационни известни личности, допринесли за развитието на индустрията.

Климатът е много благоприятен, особено за ваканции и рекреация. Може би за това тук се намират едни от най-известните плажове Санта Моника и Малибу.

На западния бряг на езерото Мичиган, щата Илинойс, се намира известният ни град от фейлетона на Алеко Константинов Чикаго. Интересното за този град е, че е смятан за втория по брой на полско население след Варшава и втория със сръбско след Белград. По неофициални данни българите там са между 150 -200 хиляди. В града има български православен храм, културно-информационен център и дори български заведения.

Високите сгради в града, като Джон Ханкок Център (или още наричан ‘Големия Джон’), Ригли, Уилис Тауър, АОН Център, са това с което се прочува. Гледките от всяка една от тези
сгради е способна да спре дъха на всеки престрашил се да погледне през перилата им. Има още много интересни обекти, като например музеят ‘Фийлд’, където намират място 20 млн. вида животни и 25 хил. тома в библиотеката по естествена история и фонтана Бъкингам, който изригва на 45 метра височина.

В случай на забавяне на визова процедура от страна на емиграционни власти на USA, ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност.

 
принтирай офертата изтегли в PDF

Запитване

Нашият екип ви препоръчва

ЕКСКУРЗИЯ ДО ИНДИЯ ЗЛАТНИЯ ТРИЪГЪЛНИК
Златния Триъгълник ЕКСКУРЗИЯ ДО ИНДИЯ ЗЛАТНИЯ ТРИЪГЪЛНИК
цени от 2247.00 лв.
Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад
Ню Йорк Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад
цени от 4646.00 лв.
Екскурзия сафари в Кения и Танзания - Масай Мара,...
Кения и Танзания Екскурзия сафари в Кения и Танзания - Масай Мара, Серенгети Нгоронгоро
цени от 7580.00 лв.
Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
Доминикана Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
цени от 2032.00 лв.
Почивка на Канарските острови: Тенерифе, Ланзароте,...
Канарски острови Почивка на Канарските острови: Тенерифе, Ланзароте, Фуертевентура или...
цени от 586.00 лв.
Екскурзия в Перу - Куско и Мачу Пикчу
Мачу Пикчу Екскурзия в Перу - Куско и Мачу Пикчу
цени от 2256.00 лв.

Промоции на самолетни билети