Екскурзия до САЩ Гранд Каньон, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско 10 дни

цени от
5 590.00 лв.
Дестинация
САЩ и Канада
Продължителност
10 дни
Тип настаняване
RO

ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ГРАНД КАНЬОН, ЛОС АНДЖЕЛИС, ЛАС ВЕГАС, САН ФРАНЦИСКО

10 дни / 7 нощувки

12.04.2024 - 20.04.2024
31.10.2024 - 08.11.2024


 

Програма:

ДЕН 1: ПРИСТИГАНЕ В ЛАС ВЕГАС
Изпращане на летище София за полет София - Лас Вегас. Посрещане на летище от представител на американската фирма партньор и трансфер до Вашия хотел. Настаняване в хотела. Нощувка в Circus Hotel или подобен.

ДЕН 2: ЛАС ВЕГАС
Наричан още развлекателна столица на света и Град на греха, Лас Вегас привлича посетители от всички краища на планетата. Това е най-големият американски град, основан през 20 век. Свободно време за нощна разходка. Ако желаете можете да се включите в нощна обиколка на града с екскурзовод. Нощувка в Circus Hotel или подобен.


ДЕН 3: ЛАС ВЕГАС - ГРАНД КАНЬОН - ХУВЪР ДАМ/ КАНЬОНЪТ НА АНТИЛОПИТЕ/ - КОНСКАТА ПОДКОВА
За днешния ден Ви предлагаме 2 опции:

1) Обиколка на Гранд Каньон от Южния край – отпътуване сутринта от Лас Вегас за Хувър Дам. Хувър Дам е стоманобетонна дъгова гравитационна язовирна стена с водноелектрическа централа, построена в каньон на река Колорадо, на границата между американските щати Аризона и Невада. Останалата част от деня ще бъде прекарана в Природния парк Гранд Каньон. На негова територия се намира Гранд Каньон, един от най-дълбоките каньони в света, разположен на река Колорадо, дълъг 320 км и дълбок 1800 м на места.

2) Обиколка на Каньона на Антилопата (Antelope Canyon) – отпътуване сутринта за Каньона на Антилопата и Конската подкова (Horseshoe Bend). Укротена от язовира Глен Каньон, изумрудено зелената река Колорадо прави гигантски завой, първо на изток, след това обратно на запад. Обиколката продължава с посещение на Глен Каньон и езерото Пауъл. Начало на Езерото Пауъл, един от най-големите изкуствени езера в Съединените щати, тази област е известна както за наземни, така и за водни спортове.

Връщане в Лас Вегас. Можете да се включите в градска обиколка и да видите и усетите духа на Лас Вегас. Нощувка в Circus Hotel или подобен.


ДЕН 4: ЛАС ВЕГАС - ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА ЕТЕЛ - БАРСТОУ АУТЛЕТ - ЛОС АНДЖЕЛИС
Днес ще посетите шоколадовата фабрика Етел и Ботаническата градина в Лас Вегас. След това има опция за обяд по желание. Отпътуване за Лос Анджелис. По пътя ще се спре в известния Barstow Outlets. Пристигане в Лос Анджелис.  Свободно време за разходка и снимки. Нощувка в хотел Holiday Inn El Monte или подобен.


ДЕН 5: ЛОС АНДЖЕЛИС - ЦЕНТРАЛНА КАЛИФОРНИЙСКА ДОЛИНА - САН ФРАНЦИСКО
Отпътуване от Лос Анджелис до Централната Калифорнийска долина, където се произвеждат  половината плодове, зеленчуци и ядки на Америка. Калифорния също е и най-големият селско стопански щат в Америка.  Пристигане на полуостров Монтерей по обяд. Тук ще усетите морския бриз и можете да наблюдавате много различни представители на морския свят. Следващата спирка е първокласният курс по голф и курорт, където се открива прекрасна гледка към океана. Също така можете да посетите новооткрития център Pebble Beach. Пристигане в Сан Францско през нощта. Нощувка в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни.


ДЕН 6: ЕДНОДНЕВНО ПЪТУВАНЕ В ДОЛИНАТА НАПА

Посещение на долината на виното Напа. 56-километровата дъга на Напа е добре известна и плътно заселена, с около 280 винарни, произвеждащи характерното за областта каберне и много други видове.  Пристигане сутринта в красивия американски град Йонтвил. Обиколка на три винарни - Inglenook, Sutter Home, and Castello di Amorosa. Ще можете да дегустирате различни сортове вина. По обяд ще отпътуваме към града Сосалито, който се намира в района на залива на Сан Франциско. Нощувка в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни.


ДЕН 7: КАМПУСА НА КАЛИФОРНИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - МАДАМ ТЮСО/ МУЗЕЙ НА НАУКИТЕ И ИЗКУСТВОТО - ОБИКОЛКА НА САН ФРАНЦИСКО
Сутринта ще посетите кампуса на Калифорнийския университет. Факултетът, служителите и възпитаниците на Бъркли са спечелили 72 Нобелови награди. От кампуса могат да се види Голдън Гейт Бридж (Golden Gate Bridge). Следва пътуване до Сан Франциско, който е четвъртият най-популярен град в щата Калифорния. Заобиколен е от вода от три страни и на дом на 50 хълма. Посещение на Голдън Гейт Бридж, улица Ломбард, Дворецът на изящните изкуства и рибарското пристанище. Можете да посетите музия на Мадам Тюсо или да се разходите в града и да усетите и се запознаете с културата и духа на Сан Франциско.  Нощувка в Days Inn Merced / Clarion Modesto или подобни.


ДЕН 8: НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЙОСЕМИТИ - ЛОС АНДЖЕЛИС - СОФИЯ
Отпътуване сутринта към Национален парк Йосемити. Територията на невероятно красивия национален парк Йосемити е около 3080 км2 и се простира по западните склонове на планинската верига Сиера Невада. Йосемити е дом на живописни девствени земи с алпийски и субалпийски екосистеми, три гори с гигантска секвоя и зрелищна колекция от водопади. След обяд следва пътуване до Централната Калифорнийска долина. Отпътуване до Лас Вегас. Трансфер до летище. Полет Лас Вегас - София.

ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ: 5590 ЛВ

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • самолетен билет с Турски Авиолинии София - Лас Вегас - София, цена на билета към 30.04.2021 : 1700 лв, с включени летищни такси и багаж
 • трансфер от летище до хотела и обратно
 • общо 7 нощувки в хотели:
  - 3 нощувки в Circus Hotel или подобен
  - 1 нощувка в Holiday Inn El Monte или подобен
  - 2 нощувки в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни
  - 1 пощувка в Days Inn Merced / Clarion Modesto или подобни
 • наземен транспорт в луксозен автобус с климатик
 • лицензиран екскурзовод на английски език по време на всички турове
 • екскурзии: Обиколка на Гранд Каньон от Южния край или Обиколка на Каньона на Антилопата (Antelope Canyon)
 • посещение на Централната Калифорнийска долина
 • посещение на долината на виното Напа
 • посещение на кампуса на Калифорнийския университет
 • посещение на Национален парк Йосемити


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • виза за САЩ
 • всички лични разходи, включително обслужване в хотелската стая
 • такса обслужване за шофьора и екскурзовода (обикновено е 10$ на човек)
 • допълнителни турове


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТУРОВЕ:

 • Нощна обиколка на Лас Вегас (ден 2) - 35 долара
 • обяд (ден 4) - 15 долара
 • круиз по Сан Франциско - 44 долара за възрастен / 22 долара за дете (5-12 години)
 • посещение на музия на Мадам Тюсо - 115 долара
 • обиколка на Сан Франциско - 35 долараУСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИИ:

При записване за програмата е необходимо внасяне на 30% депозит и подписване на договор.

Останалата част от плащането до 60 дни преди датата на заминаване.
При анулации направени 60 дни преди датата на заминаване: 0% от пълната сума анулационни такси.

При анулации от 59 дни до 14 дни от датата на заминаване: 50% от пълната сума анулационна такса.

При анулации по-малко от 13 дни от датата на заминаване: 100% от пълната сума анулационна такса

При “no show” /не явяване на пътника/: 100% от пълната сума анулационна такса. 
 

 

Визата за САЩ вече е лека и не неприятна процедура, ако пътувате с нас по наша екскурзия за САЩ!
ММ Травел организира групови и индивидуални пътувания в САЩ с екскурзовод по различни програми и маршрути с екскурзии до САЩ и приема и подава заявления за американска виза на имейл: office@mmtravel.bg за своите клиенти и партньори.
тел: 02/9803505
-----------------------------------------------------------------------------

Време за изготвяне:  10 работни дни от дата на резервация за участие в екскурзия/изложение и сключен договор за туристическа услуга и  организароно пътуване


Обработка и подаване на формуляри online, запазване час за интервю или или подаване на дроп офис в случай, че не e необходимо интервю.
 
Таксата на Посолството за Американска Виза се заплаща от кандидата според вида виза към Посолството и по указанията за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗА ЗА САЩ. 

**  ММ Травел изготвя за своите клиенти богата гама индивидуални бутикови туристически програми с посещение на емблематични забележителности в САЩ с избор на различни маршрути, престой, дестинации и бюджет.

Индивидуален туристически пакет по организирано пътуване за САЩ с бутикова програма и екскурзовод се изготвя до 5 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор на база хотелско настаняване в 3, 4 или 5 звездни хотели и разнообразна гама от екскурзии покриващи цяла Северна Америка и различни програми:
 - Можете да иберете да се включите в екскурия до САЩ Екскурзия САЩ Източно крайбрежие Ню Йорк - Ниагара - Вашингтон - Филаделфия - Бостън в наша група с американския ни партньор в много добър икономичен вариант с екскурзовод и превод със слушалки на няколко езика
 - Можете да изберете вариант индивидуална екскузрия САЩ с екслузивна програма само за Вас без други участници 
-  Можете да изберете да се включите в една от нашите програми Екскурзия до Ню Йорк и Ниагара с представител на Агенцията от България по време на цялото пътуване, която провеждаме пролет и есен

------------------------------------------------------------------------------

За допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract127. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg
ММ Травел носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, информиране на срокове за подаване и получаване и доставка.  
Всички необходими документи и заявка за екскурзия или изложение се изпращат към нас на имейл: office@mmtravel.bg

ММ Травел не носи отговорност при забавяне  на интервю или отговор с решение за виза от страна на Американско Посолство. 

 -----------------------------------------------------------------------------


 Услугата не включва:
- ДДС

- потвърдена резервация за участие в организирано пътуване на ММ ТРАВЕЛ ( екскурзия, изложение, конференция) 

- договор за доставка на туристически услуги с  ММ ТРАВЕЛ 

- такса на Посолството издаващо виза /160$/

- превод от оторизирана агенция за преводи 

- хотелски резервации и  хотелски ваучери

- резервации и  самолетни билети

- медицински застраховки

- куриерски услуги

- други услуги

------------------------------------------------------------------------------

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза:
-         участие в организирана пътуване (екскурзия,зложение, конференция) на ММ ТРАВЕЛ и договор за доставка на туристиеска услуга

-         задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване / с минимум 2 свободни страници /

 -         2 бр. актуални снимки американски стандарт и елетронен 

 -         банкова сметка удостоверение

-         документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци

 -         служебна бележка от работодател  за отпуск и заемана длъжност; от пенсионното в случай, че сте пенсионер;  от училище или университета в случай че сте учащ

 -        за фирми - ако сте собственик или съдружник фирмено решение и актуално състояние на фирмата, данъчна декларация; командировъчна заповед за служебно пътуване
 -----------------------------------------------------------------------------

MM TRAVEL предлага за Северна Америка:
- хотели в САЩ
- трансфери в САЩ
- екскурзии до Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско
- обиколни екскурзии с екскурзовод през Цяла Америка
- почивка на Хавайските острови
- Work & Travel USA
- самолетни билети по договорени тарифи за Северна Америка

Мислейки си за Америка се сещаме за многолюдните мегаполиси, ослепяващите светлини на градовете и забързания живот. Съединените Американски Щати са в първата петица по брой туристи. Развиват се всички видове туризъм, а най-предпочитаните дестинации често са едни и същи: Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго.

Ню Йорк, освен че е силно развит район за всякакъв вид услуги, е и градът, който ‘никога не спи’. Областта има много символи, чиито имена не остават скрити. Целият свят е
запознат с Бродуей – широко авеню в Ню Йорк, което се свързва с американския театрален живот; Empire State Building – красив и величествен небостъргач в центъра на Манхатън, с уникални гледки към целия град; Wall Street или мястото на най-голямата фондова борса в света; Times Square – мястото на множество срещи, романтични и драматични сцени от филми, колосални екрани с най-различни реклами и надписи. Най-известното от хилядите забележителности е Статуята на Свободата, подарена от Франция по случай 100 годишнината от независимостта на САЩ в знак на приятелството между двете държави. Преди време този обект е бил първото нещо, което стотиците емигранти са виждали, прекосявайки океана за да пристигнат в Америка. Градът разполага и с 20 км плажна ивица, пълна с безброй удобни плажни барове, предлагащи питието за една съвършена картина на пясъка. Нека не забравяме и многобройните музеи, галерии и изложби, като задължително трябва да се посети ‘Гугенхайм’ – музея на съвременните изкусства.

Сан Франциско, Калифорния, е известен със стръмните си хълмове в центъра на града. На брой са 42 и не се препоръчват за неопитните шофьори. Градът е главния технологичен център в щатите, но освен това са развити архитектурата, компютърната индустрия и до голяма степен изкуствата. От този град води началото си една от най-големите компании за кредитни карти ‘VISA’. Тук се намира Експлораториумът. Това е музей, който се слави като най-хубавият в цял Сан Франциско и предлага една много интересна услуга – екскурзия в пълна тъмнина. Възприятията ви ще се изострят и останалите ви човешки сетива без зрението ще ви водят по пътя. Може би най-популярната дестинация в града е Рибарския кей. От там могат да се наблюдават невероятни гледки към залива, където се вижда небезизвестния мост Golden Gate, а за любителите на по-редките животни, на дървените платформи, намиращи се в близост до брега, често се настаняват десетки тюлени.

Сан Франциско си заслужава да се види, защото е смесица между американска, латиноамериканско-испанска, европейка и азиатска култура. Ако пък минавате за малко през града или пък искате да се насладите на почивка, но и да разгледате града, през него преминава път с дължина от 49 мили, който минава през най-интересните и важните места, които трябва да се видят при посещението му.

Лас Вегас, или още наричан ‘Града на греха’, не може да се мери по култура, музеи и монументи с другите градове, но ще се срещнете с нещо неописуемо – 24 часа забавление за
всички възрасти и за всякакви вкусове. Градът е център на хазарта  благодарение на легализацията му. Интересни и задължителни обекти, които трябва да се видят, са фонтаните на Беладжио, които ‘танцуват’ под звука на музика, пресъздадената Венеция и копието на Айфеловата кула . В развлекателната столица на света има възможност за незабавни сватби.

Лос Анджелис, Калифорния, е вторият по големина град след Ню Йорк. Известен като ‘градът на ангелите’, дестинацията е развит център на бизнеса, международната търговия,
забавлението, културата, модата. Нарежда се на 5то място в света за силен и влиятелен град. Тук е най-известният квартал, познат на света – Холивуд. Това име се е превърнало в
нарицателно на американската телевизионна и кино индустрия. Тук се помещава и така известната алея на славата, на която са положени петолъчни звезди, на които пише имената на действителни или анимационни известни личности, допринесли за развитието на индустрията.

Климатът е много благоприятен, особено за ваканции и рекреация. Може би за това тук се намират едни от най-известните плажове Санта Моника и Малибу.

На западния бряг на езерото Мичиган, щата Илинойс, се намира известният ни град от фейлетона на Алеко Константинов Чикаго. Интересното за този град е, че е смятан за втория по брой на полско население след Варшава и втория със сръбско след Белград. По неофициални данни българите там са между 150 -200 хиляди. В града има български православен храм, културно-информационен център и дори български заведения.

Високите сгради в града, като Джон Ханкок Център (или още наричан ‘Големия Джон’), Ригли, Уилис Тауър, АОН Център, са това с което се прочува. Гледките от всяка една от тези
сгради е способна да спре дъха на всеки престрашил се да погледне през перилата им. Има още много интересни обекти, като например музеят ‘Фийлд’, където намират място 20 млн. вида животни и 25 хил. тома в библиотеката по естествена история и фонтана Бъкингам, който изригва на 45 метра височина.

В случай на забавяне на визова процедура от страна на емиграционни власти на USA, ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност.

 
принтирай офертата изтегли в PDF

Запитване

Нашият екип ви препоръчва

Екскурзия за МЕЖДУНАРОДНО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В...
Лас Вегас Екскурзия за МЕЖДУНАРОДНО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЛАС ВЕГАС, AAIW Las...
цени от 2986.00 лв.
Екскурзия САЩ, Източно крайбрежие: Ню Йорк,...
САЩ Екскурзия САЩ, Източно крайбрежие: Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон,...
цени от 4796.00 лв.
Екскурзия до екзотичния остров Бора Бора
Бора Бора Екскурзия до екзотичния остров Бора Бора
цени от 2602.00 EUR
ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
Пукет ЕКСКУРЗИЯ ТАЙЛАНД ОСТРОВ ПУКЕТ
цени от 2229.00 лв.
Пътешествия в Куба
Куба Пътешествия в Куба
цени от 4580.00 лв.
Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
Доминикана Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
цени от 2032.00 лв.

Промоции на самолетни билети