Екскурзия до САЩ Гранд Каньон, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско 10 дни

цени от
5 590.00 лв.
Дестинация
САЩ и Канада
Продължителност
10 дни
Тип настаняване
RO

ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ГРАНД КАНЬОН, ЛОС АНДЖЕЛИС, ЛАС ВЕГАС, САН ФРАНЦИСКО

10 дни / 7 нощувки

12.04.2024 - 20.04.2024
31.10.2024 - 08.11.2024


 

Програма:

ДЕН 1: ПРИСТИГАНЕ В ЛАС ВЕГАС
Изпращане на летище София за полет София - Лас Вегас. Посрещане на летище от представител на американската фирма партньор и трансфер до Вашия хотел. Настаняване в хотела. Нощувка в Circus Hotel или подобен.

ДЕН 2: ЛАС ВЕГАС
Наричан още развлекателна столица на света и Град на греха, Лас Вегас привлича посетители от всички краища на планетата. Това е най-големият американски град, основан през 20 век. Свободно време за нощна разходка. Ако желаете можете да се включите в нощна обиколка на града с екскурзовод. Нощувка в Circus Hotel или подобен.


ДЕН 3: ЛАС ВЕГАС - ГРАНД КАНЬОН - ХУВЪР ДАМ/ КАНЬОНЪТ НА АНТИЛОПИТЕ/ - КОНСКАТА ПОДКОВА
За днешния ден Ви предлагаме 2 опции:

1) Обиколка на Гранд Каньон от Южния край – отпътуване сутринта от Лас Вегас за Хувър Дам. Хувър Дам е стоманобетонна дъгова гравитационна язовирна стена с водноелектрическа централа, построена в каньон на река Колорадо, на границата между американските щати Аризона и Невада. Останалата част от деня ще бъде прекарана в Природния парк Гранд Каньон. На негова територия се намира Гранд Каньон, един от най-дълбоките каньони в света, разположен на река Колорадо, дълъг 320 км и дълбок 1800 м на места.

2) Обиколка на Каньона на Антилопата (Antelope Canyon) – отпътуване сутринта за Каньона на Антилопата и Конската подкова (Horseshoe Bend). Укротена от язовира Глен Каньон, изумрудено зелената река Колорадо прави гигантски завой, първо на изток, след това обратно на запад. Обиколката продължава с посещение на Глен Каньон и езерото Пауъл. Начало на Езерото Пауъл, един от най-големите изкуствени езера в Съединените щати, тази област е известна както за наземни, така и за водни спортове.

Връщане в Лас Вегас. Можете да се включите в градска обиколка и да видите и усетите духа на Лас Вегас. Нощувка в Circus Hotel или подобен.


ДЕН 4: ЛАС ВЕГАС - ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА ЕТЕЛ - БАРСТОУ АУТЛЕТ - ЛОС АНДЖЕЛИС
Днес ще посетите шоколадовата фабрика Етел и Ботаническата градина в Лас Вегас. След това има опция за обяд по желание. Отпътуване за Лос Анджелис. По пътя ще се спре в известния Barstow Outlets. Пристигане в Лос Анджелис.  Свободно време за разходка и снимки. Нощувка в хотел Holiday Inn El Monte или подобен.


ДЕН 5: ЛОС АНДЖЕЛИС - ЦЕНТРАЛНА КАЛИФОРНИЙСКА ДОЛИНА - САН ФРАНЦИСКО
Отпътуване от Лос Анджелис до Централната Калифорнийска долина, където се произвеждат  половината плодове, зеленчуци и ядки на Америка. Калифорния също е и най-големият селско стопански щат в Америка.  Пристигане на полуостров Монтерей по обяд. Тук ще усетите морския бриз и можете да наблюдавате много различни представители на морския свят. Следващата спирка е първокласният курс по голф и курорт, където се открива прекрасна гледка към океана. Също така можете да посетите новооткрития център Pebble Beach. Пристигане в Сан Францско през нощта. Нощувка в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни.


ДЕН 6: ЕДНОДНЕВНО ПЪТУВАНЕ В ДОЛИНАТА НАПА

Посещение на долината на виното Напа. 56-километровата дъга на Напа е добре известна и плътно заселена, с около 280 винарни, произвеждащи характерното за областта каберне и много други видове.  Пристигане сутринта в красивия американски град Йонтвил. Обиколка на три винарни - Inglenook, Sutter Home, and Castello di Amorosa. Ще можете да дегустирате различни сортове вина. По обяд ще отпътуваме към града Сосалито, който се намира в района на залива на Сан Франциско. Нощувка в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни.


ДЕН 7: КАМПУСА НА КАЛИФОРНИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - МАДАМ ТЮСО/ МУЗЕЙ НА НАУКИТЕ И ИЗКУСТВОТО - ОБИКОЛКА НА САН ФРАНЦИСКО
Сутринта ще посетите кампуса на Калифорнийския университет. Факултетът, служителите и възпитаниците на Бъркли са спечелили 72 Нобелови награди. От кампуса могат да се види Голдън Гейт Бридж (Golden Gate Bridge). Следва пътуване до Сан Франциско, който е четвъртият най-популярен град в щата Калифорния. Заобиколен е от вода от три страни и на дом на 50 хълма. Посещение на Голдън Гейт Бридж, улица Ломбард, Дворецът на изящните изкуства и рибарското пристанище. Можете да посетите музия на Мадам Тюсо или да се разходите в града и да усетите и се запознаете с културата и духа на Сан Франциско.  Нощувка в Days Inn Merced / Clarion Modesto или подобни.


ДЕН 8: НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЙОСЕМИТИ - ЛОС АНДЖЕЛИС - СОФИЯ
Отпътуване сутринта към Национален парк Йосемити. Територията на невероятно красивия национален парк Йосемити е около 3080 км2 и се простира по западните склонове на планинската верига Сиера Невада. Йосемити е дом на живописни девствени земи с алпийски и субалпийски екосистеми, три гори с гигантска секвоя и зрелищна колекция от водопади. След обяд следва пътуване до Централната Калифорнийска долина. Отпътуване до Лас Вегас. Трансфер до летище. Полет Лас Вегас - София.

ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ: 5590 ЛВ

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • самолетен билет с Турски Авиолинии София - Лас Вегас - София, цена на билета към 30.04.2021 : 1700 лв, с включени летищни такси и багаж
 • трансфер от летище до хотела и обратно
 • общо 7 нощувки в хотели:
  - 3 нощувки в Circus Hotel или подобен
  - 1 нощувка в Holiday Inn El Monte или подобен
  - 2 нощувки в Oakland Airport Executive Hotel / Comfort Inn Newark / Crowne Plaza Union City или подобни
  - 1 пощувка в Days Inn Merced / Clarion Modesto или подобни
 • наземен транспорт в луксозен автобус с климатик
 • лицензиран екскурзовод на английски език по време на всички турове
 • екскурзии: Обиколка на Гранд Каньон от Южния край или Обиколка на Каньона на Антилопата (Antelope Canyon)
 • посещение на Централната Калифорнийска долина
 • посещение на долината на виното Напа
 • посещение на кампуса на Калифорнийския университет
 • посещение на Национален парк Йосемити


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • виза за САЩ
 • всички лични разходи, включително обслужване в хотелската стая
 • такса обслужване за шофьора и екскурзовода (обикновено е 10$ на човек)
 • допълнителни турове


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТУРОВЕ:

 • Нощна обиколка на Лас Вегас (ден 2) - 35 долара
 • обяд (ден 4) - 15 долара
 • круиз по Сан Франциско - 44 долара за възрастен / 22 долара за дете (5-12 години)
 • посещение на музия на Мадам Тюсо - 115 долара
 • обиколка на Сан Франциско - 35 долараУСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИИ:

При записване за програмата е необходимо внасяне на 30% депозит и подписване на договор.

Останалата част от плащането до 60 дни преди датата на заминаване.
При анулации направени 60 дни преди датата на заминаване: 0% от пълната сума анулационни такси.

При анулации от 59 дни до 14 дни от датата на заминаване: 50% от пълната сума анулационна такса.

При анулации по-малко от 13 дни от датата на заминаване: 100% от пълната сума анулационна такса

При “no show” /не явяване на пътника/: 100% от пълната сума анулационна такса. 
 

 

Визата за САЩ вече е лека и не неприятна процедура, ако пътувате с нас по наша екскурзия за САЩ!
ММ Травел организира групови и индивидуални пътувания в САЩ с екскурзовод по различни програми и маршрути с екскурзии до САЩ и приема и подава заявления за американска виза на имейл: office@mmtravel.bg за своите клиенти и партньори.
тел: 02/9803505
-----------------------------------------------------------------------------

Време за изготвяне:  10 работни дни от дата на резервация за участие в екскурзия/изложение и сключен договор за туристическа услуга и  организароно пътуване


Обработка и подаване на формуляри online, запазване час за интервю или или подаване на дроп офис в случай, че не e необходимо интервю.
 
Таксата на Посолството за Американска Виза се заплаща от кандидата според вида виза към Посолството и по указанията за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗА ЗА САЩ. 

**  ММ Травел изготвя за своите клиенти богата гама индивидуални бутикови туристически програми с посещение на емблематични забележителности в САЩ с избор на различни маршрути, престой, дестинации и бюджет.

Индивидуален туристически пакет по организирано пътуване за САЩ с бутикова програма и екскурзовод се изготвя до 5 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор на база хотелско настаняване в 3, 4 или 5 звездни хотели и разнообразна гама от екскурзии покриващи цяла Северна Америка и различни програми:
 - Можете да иберете да се включите в екскурия до САЩ Екскурзия САЩ Източно крайбрежие Ню Йорк - Ниагара - Вашингтон - Филаделфия - Бостън в наша група с американския ни партньор в много добър икономичен вариант с екскурзовод и превод със слушалки на няколко езика
 - Можете да изберете вариант индивидуална екскузрия САЩ с екслузивна програма само за Вас без други участници 
-  Можете да изберете да се включите в една от нашите програми Екскурзия до Ню Йорк и Ниагара с представител на Агенцията от България по време на цялото пътуване, която провеждаме пролет и есен

------------------------------------------------------------------------------

За допълнителна информация сме на разположение онлайн дигитално, на телефон и имейл email: office@mmtravel.bg

При необходимост от лична среща,  сме на разположение при  потвърждение за среща с ден и час на email: office@mmtravel.bg или тел: 0879532505

Всички документи се приемат и входират онлайн на имейл: office@mmtravel.bg или с куриер Еконт/Спиди/DHL/TNT до офиса на агенцията:  ММ Травел ООД,  София 1000,  ул. Георги. С. Раковски 127, ет. 1, бизнес център Entract127. Куриерските услуги не се включват в цената на туристическите услуги и се заплащат допълнително от клиента към куриера.

Телефони:
  0700 10 756
+359 2 980 35 05
+359 879 532 505  

Работно време
пон - пет
09:30 - 17:00

Електронна поща:
office@mmtravel.bg
ММ Травел носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, информиране на срокове за подаване и получаване и доставка.  
Всички необходими документи и заявка за екскурзия или изложение се изпращат към нас на имейл: office@mmtravel.bg

ММ Травел не носи отговорност при забавяне  на интервю или отговор с решение за виза от страна на Американско Посолство. 

 -----------------------------------------------------------------------------


 Услугата не включва:
- ДДС

- потвърдена резервация за участие в организирано пътуване на ММ ТРАВЕЛ ( екскурзия, изложение, конференция) 

- договор за доставка на туристически услуги с  ММ ТРАВЕЛ 

- такса на Посолството издаващо виза /160$/

- превод от оторизирана агенция за преводи 

- хотелски резервации и  хотелски ваучери

- резервации и  самолетни билети

- медицински застраховки

- куриерски услуги

- други услуги

------------------------------------------------------------------------------

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза:
-         участие в организирана пътуване (екскурзия,зложение, конференция) на ММ ТРАВЕЛ и договор за доставка на туристиеска услуга

-         задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване / с минимум 2 свободни страници /

 -         2 бр. актуални снимки американски стандарт и елетронен 

 -         банкова сметка удостоверение

-         документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци

 -         служебна бележка от работодател  за отпуск и заемана длъжност; от пенсионното в случай, че сте пенсионер;  от училище или университета в случай че сте учащ

 -        за фирми - ако сте собственик или съдружник фирмено решение и актуално състояние на фирмата, данъчна декларация; командировъчна заповед за служебно пътуване
 -----------------------------------------------------------------------------

MM TRAVEL предлага за Северна Америка:
- хотели в САЩ
- трансфери в САЩ
- екскурзии до Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Франциско
- обиколни екскурзии с екскурзовод през Цяла Америка
- почивка на Хавайските острови
- Work & Travel USA
- самолетни билети по договорени тарифи за Северна Америка

Мислейки си за Америка се сещаме за многолюдните мегаполиси, ослепяващите светлини на градовете и забързания живот. Съединените Американски Щати са в първата петица по брой туристи. Развиват се всички видове туризъм, а най-предпочитаните дестинации често са едни и същи: Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго.

Ню Йорк, освен че е силно развит район за всякакъв вид услуги, е и градът, който ‘никога не спи’. Областта има много символи, чиито имена не остават скрити. Целият свят е
запознат с Бродуей – широко авеню в Ню Йорк, което се свързва с американския театрален живот; Empire State Building – красив и величествен небостъргач в центъра на Манхатън, с уникални гледки към целия град; Wall Street или мястото на най-голямата фондова борса в света; Times Square – мястото на множество срещи, романтични и драматични сцени от филми, колосални екрани с най-различни реклами и надписи. Най-известното от хилядите забележителности е Статуята на Свободата, подарена от Франция по случай 100 годишнината от независимостта на САЩ в знак на приятелството между двете държави. Преди време този обект е бил първото нещо, което стотиците емигранти са виждали, прекосявайки океана за да пристигнат в Америка. Градът разполага и с 20 км плажна ивица, пълна с безброй удобни плажни барове, предлагащи питието за една съвършена картина на пясъка. Нека не забравяме и многобройните музеи, галерии и изложби, като задължително трябва да се посети ‘Гугенхайм’ – музея на съвременните изкусства.

Сан Франциско, Калифорния, е известен със стръмните си хълмове в центъра на града. На брой са 42 и не се препоръчват за неопитните шофьори. Градът е главния технологичен център в щатите, но освен това са развити архитектурата, компютърната индустрия и до голяма степен изкуствата. От този град води началото си една от най-големите компании за кредитни карти ‘VISA’. Тук се намира Експлораториумът. Това е музей, който се слави като най-хубавият в цял Сан Франциско и предлага една много интересна услуга – екскурзия в пълна тъмнина. Възприятията ви ще се изострят и останалите ви човешки сетива без зрението ще ви водят по пътя. Може би най-популярната дестинация в града е Рибарския кей. От там могат да се наблюдават невероятни гледки към залива, където се вижда небезизвестния мост Golden Gate, а за любителите на по-редките животни, на дървените платформи, намиращи се в близост до брега, често се настаняват десетки тюлени.

Сан Франциско си заслужава да се види, защото е смесица между американска, латиноамериканско-испанска, европейка и азиатска култура. Ако пък минавате за малко през града или пък искате да се насладите на почивка, но и да разгледате града, през него преминава път с дължина от 49 мили, който минава през най-интересните и важните места, които трябва да се видят при посещението му.

Лас Вегас, или още наричан ‘Града на греха’, не може да се мери по култура, музеи и монументи с другите градове, но ще се срещнете с нещо неописуемо – 24 часа забавление за
всички възрасти и за всякакви вкусове. Градът е център на хазарта  благодарение на легализацията му. Интересни и задължителни обекти, които трябва да се видят, са фонтаните на Беладжио, които ‘танцуват’ под звука на музика, пресъздадената Венеция и копието на Айфеловата кула . В развлекателната столица на света има възможност за незабавни сватби.

Лос Анджелис, Калифорния, е вторият по големина град след Ню Йорк. Известен като ‘градът на ангелите’, дестинацията е развит център на бизнеса, международната търговия,
забавлението, културата, модата. Нарежда се на 5то място в света за силен и влиятелен град. Тук е най-известният квартал, познат на света – Холивуд. Това име се е превърнало в
нарицателно на американската телевизионна и кино индустрия. Тук се помещава и така известната алея на славата, на която са положени петолъчни звезди, на които пише имената на действителни или анимационни известни личности, допринесли за развитието на индустрията.

Климатът е много благоприятен, особено за ваканции и рекреация. Може би за това тук се намират едни от най-известните плажове Санта Моника и Малибу.

На западния бряг на езерото Мичиган, щата Илинойс, се намира известният ни град от фейлетона на Алеко Константинов Чикаго. Интересното за този град е, че е смятан за втория по брой на полско население след Варшава и втория със сръбско след Белград. По неофициални данни българите там са между 150 -200 хиляди. В града има български православен храм, културно-информационен център и дори български заведения.

Високите сгради в града, като Джон Ханкок Център (или още наричан ‘Големия Джон’), Ригли, Уилис Тауър, АОН Център, са това с което се прочува. Гледките от всяка една от тези
сгради е способна да спре дъха на всеки престрашил се да погледне през перилата им. Има още много интересни обекти, като например музеят ‘Фийлд’, където намират място 20 млн. вида животни и 25 хил. тома в библиотеката по естествена история и фонтана Бъкингам, който изригва на 45 метра височина.

В случай на забавяне на визова процедура от страна на емиграционни власти на USA, ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност.

 
принтирай офертата изтегли в PDF

Запитване

Нашият екип ви препоръчва

Екскурзия САЩ, Източно крайбрежие: Ню Йорк,...
САЩ Екскурзия САЩ, Източно крайбрежие: Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон,...
цени от 4796.00 лв.
Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
Доминикана Почивка в Пунта Кана с чартър от Мадрид
цени от 2032.00 лв.
Световен експортен панаир - Гуанджоу
Гуанджоу Световен експортен панаир - Гуанджоу
цени от 1160.00 EUR
Екскурзия сафари в Кения и Танзания - Масай Мара,...
Кения и Танзания Екскурзия сафари в Кения и Танзания - Масай Мара, Серенгети Нгоронгоро
цени от 7580.00 лв.
Индивидуално пътуване в Мексико с местен водач
Мексико Сити Индивидуално пътуване в Мексико с местен водач
цени от 5990.00 лв.
Екскурзия Аруба - Почивка в АРУБА
Аруба Екскурзия Аруба - Почивка в АРУБА
цени от 2100.00 EUR

Промоции на самолетни билети