Възстановяване сума за самолетен билет по отменен полет на Ryanair

Възстановяване на сума за самолетен билет по отменен полет на Ryanair
 

Как да поискам възстановяване на сума за отменен полет поради COVID-19 на Райънер?

Поради COVID-19 пандемия бяха отменени много полети както на Райънер, така и на всички превозвачи в самолетната индустрия, а пъниците трябваше да презаверят самолетните си билети за други дати или в случай, че не могат да плануват периода на бъдещото пътуване, се получава потвърждение "ваучер" за използване на заплатената сума за нов самолетен билет за следващата година.

Как да презаверим самолетните си билети с нови дати?
Това може да се направи лесно от самата резервация с функционалност, позволяваща избор на нови дати, но ако новите дати са с по-висока цена от заплатената, то тогава се налага доплащане на разликата към превозвача.
Ние от ММ Травел, извършваме тази услуга безплатно за всички наши клиенти.  Достатъчно е да се свържете с нас на телефон или имейл.

Как да получа ваучер за неизползвана сума по самолетен билет с Райънер?
Процедурата е опростена - с номера на резервацията в сайта на Райънер се зарежда функционалност с форма за попълване на данните по отменения полет и данните на пътника. След около 30 дни, ще получите на имейл писмено потвърждение за сума с номер на ваучер и валидност 1 година от дата на искането. Внимавайте за случаите, когато са повече от един пътник в резервацията и опишете внимателни всички.
Дистанционно по телефон или на имейл, можем да съдействаме за получване на потвърждение "ваучер" на посочения от вас имейл като за целта са нужни данни от резервацията по полета и име на пътника.

За полети след 01 септември 2020, Райънер не предлага безплатна смяна на дата и препоръчваме да проверите добре условията и обмислите пътувания си.
За контакти с ММ Травел : 02 9803505, email: ticketing@mmtravel.bg

Промоции на самолетни билети