Посещение на Кантонския панаир в Гуанджоу

Посещение на Кантонския панаир в Гуанджоу – очарователния мегаполис
 
   Добре дошли в Гуанджоу - модерен метрополис в Китай, известен със своята история, култура  и икономически прогрес. В града се провежда ежегодно Кантонски панаир през есента и пролетта – най-големия китайски търговски и промишлен панаир. Името си панаира получава от британското наименование на Гуанджоу – Кантон. Кантонският панаир се провежда през април и октомври всяка година и се състои от три фази като всяка е по шест дни.
   Първата фаза е за големи машини и екипировки, електроника(битова електроника, компютърни и комуникационни продукти, домакински електроуреди), малки машини, велосипеди, мотоциклети, резервни части и аксесоари за превозни средства, химически продукти, метални изделия и материали, инструменти, транспортни средства, инжинернопромишлено оборудване и механизми, лампи и осветителна техника, строителни и декоративни материали, санитария и оборудване за баня, международен павилион. 
   Втората фаза е за продукти за кухнята и масата, всичко от керамика, декоративна керамика, декорации за дома, стъклени декор. изделия, мебели, арт декорации от най-различни растения и от желязо, градински продукти, продукти от камък и желязо, домакински артикули, продукти за ежедневна употреба и тоалетни принадлежности, часовници, оптика и опт.инструменти, играчки, подаръци и сувенири, фестивални и парти украси. 
   Третата фаза е за мъжко и дамско облекло, детски дрехи, бельо, спортни и ежедневни облекла, кожи и кожени изделия, изделия от мохер, пера и пух, модни аксесоари, домашен текстил, текстилни материали и суровини, килими, мокети и гоблени, храни и чай, традиционни китайски изделия, медицински и здравни продукти, медицинска апаратура, консумативи, превръзки, продукти за спорт, пътувания и развлечения, офис консумативи и канцеларски, материали, обувки, куфари, чанти и пликове.

   Най-изгодни самолетни билети до Гуанджоу са с полети на авиокомпании като Еър Франс, Аерофлот и Катарски авиолинии. Препоръчваме ви да резервирате своите самолетни билети до Гуанджоу поне три, четири месеца по-рано за постигане на най-изгодна оферта  и да предвидите достатъчно време за издаването на виза за Китай. Ние от ММ Травел ще Ви съдействаме както за най-изгодни оферти за самолетни билети до Гуанджоу, така и с визова услуга - виза за Китай. Програмите ни  Екскурзии до Китай включват освен възможността да посетите изложение в Гуанджоу през пролетта или есента и допълнителни турове - индивидуални или в международна група на мегаполиса. Предлаганите хотели са съобразени с разстоянието до Кантонския панаир и винаги включват безплатен шатъл до панаира и обратно.
Гуанджоу има хилядолетна история, която е оставила зад гърба си  интересни културно исторически паметници, наред с близостта му с Хонконг, Макао, Пекин и Шанхай, превръщат града  в отлична туристическа дестинация.

Сред забележителностите на Гуанджоу са много величествени храмове и дворци, като има дори и паметници в ислямски и християнски стил. Вълнуващо преживяване е разходка по някои от многото мостове над Перлената река, която е с дължина над 2 000 км и е третата най-дълга в Китай. По течението на реката са разположени едни от най-интересните забележителности на Гуанджоу – Военната академия Хуангпу (Huangpu) - първа в китайската история, Концертната зала Xinghai, отличаваща се е необичайния и елегантен външен вид, както и историческото селище Шамиан (Shamian), включващо стотици сгради в различни архитектурни стилове.
Интересен е още Мемориалния паметник Сън Ят-сен (Sun Yat-sen Memorial Hall), издигнат на източната част на Юесю, Южнокитайската ботаническа градина (South China Botanical Garden), както и Зоологическата градина с аквариума (Guangzhou Ocean World) с над 200 вида риби и много други редки същества от океана.
  
Организирането на пътуване до Гуанджоу в днешно време е изключително лесно и удобно със съдействието на доверен партньор като ММ Травел!

С поздрави,

Ева Михайлова

Промоции на самолетни билети