Круиз по Амазонка за авантюристични души

Бразилия е уникална страна, която освен колорит и интересни градове, може да предложи на туристите и безброй видове приключения. В тази част от Южна Америка природата е уникална и привлича с магнетичния си тропически чар. Екскурзия в Бразилия може да ни предложи интересни преживявания сред диви джунгли, дъждовни гори, красиви плажове и възхитителни лагуни. Колкото повече се отклоняваме от популярните и пълни с туристи места, толкова по-добре можем да се насладим на невероятните гледки, които се намират по тези райски места. Всяка приключенски настроена душа си струва да посети тези прекрасни кътчета от света.

Една от най-интересните авантюри, на които можем да се отдадем по време на престоя си в Бразилия, е круиз по река Амазонка. Именно по този начин получаваме чудесна възможност да се насладим на красотата на Южна Америка в най-пълна степен. Такъв круиз може да бъде наречен истинско приключение, което всеки би запомнил за цял живот. Потапянето в сърцето на този екзотичен континент носи удоволствие за всички сетива.

Река Амазонка се счита за най-голямата река в целия свят заради нейното богато пълноводие и площ. Тя преминава през Перу, Колумбия и Бразилия, за да се влее в Атлантическия океан. Реката протича през изключително богата природа, в която се намира изобилие от фикуси, палми, папрати, какаови дървета, лиани и всякакви други интересни представители на тропическите гори. Това са джунгли, в които се среща огромно разнообразие от птици, земноводни и бозайници. 

Именно затова круиз по река Амазонка е толкова впечатляващо и запомнящо се преживяване. Пътуването с кораб по нейното течение може да бъде комбинирано със сафари, риболов и среща с индианци. Подобно приключение със сигурност ще задоволи и най-авантюристично настроените туристи.

Промоции на самолетни билети