Работа във Великобритания

Как да си намеря работа във Великобритания?
Как да подам документи за получаване на работна виза?


В информационна система за работодатели на Великобритания към GOV.UK, ежедневно се публикуват стотици предложения за работа и свободни позиции в различни икономически сектори на Обединеното Кралство за сезонна работа  или дългосрочни позиции от 6 месеца до 5 години.
Всеки желаещ може да кандидатства за обявената свободна позиция и при съвпадане на интересите от двете страни, на работодател и работник, да сключи работен договор, по който се издава Certificate of Sponsorship (CoS) Reference number. CoS Reference номерът е виртуален документ, който се валидира до няколко дни след онлайн регистрацията му от фирмата работодател в Home & Immigration Office и е основна предпоставка за кандидатстване за работна виза за Обединеното Кралство.

Необходими документи:
-  CoS Reference номер
-  Международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца след приключване на визата
- Удостоверение за финансово обезпечение на кандидата в периода на изпълнение на трудовия договор до получване на първа заплата
- Други документи при необходимост според конкретния казус

За да кандидатствате за работна виза за Великобритания, можете да се свържете с нас на имейл или телефон и да запишете час за безплатна консултация 
email:office@mmtravel.bg  тел +359 879 532 505

Документи и заявки за виза за Великобритания се изпращат сканирани на email:office@mmtravel.bg

Цена на видовете визи за Великобритания са 
Ако сте член на семейство с неуспорими доказателства за семейна връзка и зависими финансови отношения, имате право да кандидтствате за семейно разрешително, което е с предварителен статут и права като на основния, към който се присъединявате. Този тип статут  EU Settlement Scheme Family Permit and Travel Permit позволява престой до 6 месеца, през които имате право на работа, както и да кандидтстване за следваща фаза по статута.

За Великобритания можете да резервирате самолетни билети на най-добра цена между всички авиокомпании чрез портал за самолетни билети на ММ Травел, да резервирате трансфери от летище до адрес и обратно, да изберете Агенция за подбор на кадри, да се запишете за безплатна консултация за издаване на посетителска виза, студентска виза или работна виза.

Изпратете ни запитване

принтирай офертата изтегли в PDF

Промоции на самолетни билети