Работа във Великобритания

Как да си намеря работа във Великобритания?
Как да подам документи за получаване на работна виза?


В информационна система за работодатели на Великобритания към GOV.UK, ежедневно се публикуват стотици предложения за работа и свободни позиции в различни икономически сектори на Обединеното Кралство за сезонна работа  или дългосрочни позиции от 6 месеца до 5 години.
Всеки желаещ може да кандидатства за обявената свободна позиция и при съвпадане на интересите от двете страни, на работодател и работник, да сключи работен договор, по който да получи Certificate of Sponsorship (CoS) Reference number.
CoS Reference номерът е виртуален документ, който се валидира до няколко дни след онлайн регистрацията му от фирмата работодател в Home & Immigration Office и е основна предпоставка за кандидатстване за работна виза за Обединеното Кралство.

Необходими документи:
-  CoS Reference номер
-  Международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца след приключване на визата
- Удостоверение за финансово обезпечение на кандидата в периода на изпълнение на трудовия договор до получване на първата заплата
- Други документи при необходимост според конкретния казус

Информацията в нашия сайт е с цел улеснение и информиране на клиентите, поради многото запитвания. Туристическа компанията ММ Травел НЕ извършва визова асистенция с цел работна виза на частни лица, а за техните работодатели. Можем да направим вашето пътуване със самолетни билети, медицински застраховки за чужденци по време на престоя им на територията на Обединеното Кралство и всичко свързано с предстоящо пътуване.

За Великобритания можете да резервирате самолетни билети на най-добра цена между всички авиокомпании чрез портал за самолетни билети на ММ Травел, да резервирате трансфери от летище до адрес и обратно, да изберете Агенция за подбор на кадри, да се запишете за безплатна консултация по телефон за издаване на посетителска виза, студентска виза или работна виза.

Изпратете ни запитване

принтирай офертата изтегли в PDF

Промоции на самолетни билети