Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

 

Необходими документи при пътуване в чужбина

Паспорт

Паспортът е официален документ, даващ правото на прекосяване на границата и престой в чужбина. Документът също така потвърждава вашата самоличност, както и факта, че сте български гражданин. Ако възнамерявате да пътувате до страни от Европейския съюз, от 01.01.2007 година, за вас такъв документ е и вашата лична карта. По време на планирането на вашето пътуване трябва да се уверите дали документа не е с изтекъл срок на валидност, както и дали е в достатъчно добро състояние, което да позволява потвърждаването на вашата самоличност. В случай че паспортът или личната ви карта са увредени или неактуални трябва възможно най-бързо да подадете заявление за издаване на нов документ! Имайки предвид, че процедурата на издаване на нови документи отнема доста време, трябва да се погрижите за това съответно по-рано от планирания полет. Важно е да знаете, че малолетните лица, т.е. до 16 години, които са записани в паспорта на своите родители или настойници (такова записване могат да извършат единствено определените за това държавни органи), могат да прекосят границата само с лицето, в чиито паспорт са записани. Децата също така могат да прекосяват границата със собствен документ за самоличност.

 

Актуална обща информация можете да намерите в сайта на Министерството на Външните работи на РБългария.

Виза

Понякога се изисква писмено позволение изготвено от консулското представителство на страната, до която искате да пътувате. От 01.01.2007 година, независимо от целта на пътуването и времетраенето на планирания престой, не е необходима виза за страните от Европейския съюз и Европейската икономическа общност. Желателно е, преди да предприемете своето пътуване, да се информирате за условията на престой в дадената страна/страни. Можете също така да се свържете с посолствата или консулствата в България на страните, които желаете да посетите и да се информирате подробно за необходимостта от виза и условията за престой и пътуване.

Самолетен билет

Задължително условие за пътуването със самолет е притежаването на самолетен билет. Самолетният билет е също така доказателство за сключването на договор за самолетен превоз. Билета действа и като застрахователна полица. Добре е да знаете, че всеки билет на редовните самолетни линии притежава свой отделен сериен номер (код). Самолетният билет не е доказателство за предаването на багажа, потвърждение за предаването на багажа е специална багажна квитанция, която получавате на летището след като предадете багажа.

В момента най-често срещаната форма на пътуване са електронните билети. Благодарение на съвременните технологии, без да се налага да излизате от дома си, можете да закупите и получите самолетен билет. Потвърждението на резервацията (закупуването на билета), съдържащо всички необходими информации за избрания полет (маршрута на пътуването, номера на електронния билета) се изпраща на посочения e-mail адрес. Желателно е да принтирате това потвърждение, което би подпомогнало подробната верификация на личните данни и вида на поръчания билет, като по този начин би улеснило процеса на багажната и документната проверка на летището. Не е необходимо да носите със себе си книжната версия на потвърждението, но е желателно да си запишете или принтирате неговия номер. Електронния билет е голяма икономия на време, както и грижа за околната среда- за разлика от книжния билет. Негово голямо преимущество е и факта, че при загуба на потвърждението за резервация, то лесно може да бъде принтирано още веднъж. Не забравяйте, че не винаги е възможно изготвянето на електронен билет.

Други документи

Към другите важни документи, които трябва да вземете със себе си принадлежат: шофьорска книжка, легитимации, кредитни карти, медицински застраховки.

 


ММ ТРАВЕЛ не носи отговорност за пълната изчерпателност на публикуваната на неговия сайт информация за пътуващи, както и не може да бъде подвеждано под отговорност от граждани, претърпели щети при определени обстоятелства, на основание претенция за непълна информация за пътуващи, публикувана на сайта на Агенцията.