Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

Визи Беларус

 

Виза за Беларус еднократно посещение - Туристическая виза:


Еднократно влизане в Беларус туристическа виза до 30 дни престой


Време за изготвяне

10 дни        Цена   150 лева

2-4 дни      Цена    250 лева

 

Необходими документи за Беларуска виза: 


-         паспорт с 6 месечна валидност

-         снимка паспортен формат

-         платени такса в ММ Травел

-         медицинска застраховка за чужбина с покритие 30 000 евро

-         резервационно писмо - потвърждение от хотел

-         беларуски граждани контакти

 

За Бизнес виза и за Беларуска виза с многократно влизане в страната в рамките на 12 месеца е необходимо да отговаряте на следните условия:

 

1. Да сте посетили Беларус през последните 12 месеца

2. Да имате медицинска застраховка за чужбина с покритие 30 000 евро

3. Покана от канещата страна

 

При подаване на документите за виза във визовата секция на консулския отдел от MM Travel, заявителят е длъжен да донесе необходимите документи: задграничен паспорт (с минимум 2 чисти страници), цветна снимка с размер 3,5x4,5, копие на първата страница на паспорта и медицинска застраховка. MM Travel предлага медицинска застраховка ''Assistance'', която се заплаща на адреса на агенцията - ул. Позитано 7, или по банков път.

 

Независимо от повода на пътуването, било то с туристически или бизнес причини, обучение или лечение, посещението на Беларус предполага наличието на виза.

 

Визовата поддръжка не включва:

- ДДС

- Такси на посолството изготвящо визите

- Хотелски резервации и издаване на хотелски ваучери

- Резервации и издаване на самолетни билети

- Медицински застраховки

- Куриерски услуги

- Други услуги, различни от услугата визова поддръжка Беларус

 

 

Основна информация за Беларус :

 

Република Беларус, наричана също и Белорусия е държава в Източна Европа, която няма излаз на море. Столицата ѝ е град Минск. Граничи с Русия на изток, Полша на запад, Украйна на юг, Литва на северозапад и Латвия на север. Белорусия е една от 15-те бивши съветски републики, и съществува като самостоятелна държава само от 1918 до 1919 г. – т.нар. Белоруска народна република.

Средните дневни температури през декември – февруари  са -3 градуса с 10 дъждовни дни на месец. През юни-август, температурите са около 22 градуса с 10 дъждовни дни на месец. Според данни на Световната Банка, Беларус  е евтина в сравнение със средните цени по света, и е евтина за Европа.

Валутата и Belarussian Ruble се обменя на курс около 1 лев = 11390.03 Belarussian Ruble. 

 

Брест :


Беларуският град Брест се намира точно до границата с Полша. Там се усеща влиянието на Запада най-силно, както и в Минск.

Брест е разположен на един от най-натоварените пътни и железопътни възли. Това е и причината, макар да не е толкова популярна туристическа дестинация, градът да е доста оживено място.

Тук се намира едно от чудесата на Съветската епоха – крепостта Брест. Между 1838 и 1842 г. целият град Брест е преместен на изток, за да направи път за масивната забележителност. По време на периода между двете световни войни, крепостта Брест се използва главно, за да приютява войници. На главния вход и до днес се чува запис на войнишки песни, както и прогнозата за германската атака. Всичко това се излъчва чрез радио предавател от голям отвор с формата на звезда, която се намира в тухлена стена.

В центъра нa крепостта е поставен огромен паметник на храбростта. В непосредствена близост е и високият обелиск с Вечния огън.

Крепостта е защитена под егидата на ЮНЕСКО и е част от Световното културно наследство

 

Минск :


Минск е най-големият град в Беларус и негова столица. Ключово място в Минск за туристи и местни е площад Свобода (Ploshcha Svabody). Той се обособява като център на града през 16-ти век. Заобикалящият го район е популярен като Горна част на Минск (Verkhny Garad). Бароковите кули- близнаци на православната катедрала се извисяват над площада. Те са разположени върху малък хълм, на който някога е била разположена част от полския манастир Bernardine (основан през 1628 година).

Интересен за посещение в Минск е така нареченият триъгълник от улици, който е образуван от VulsLenina, Torhovaja и Internatsjanalnaja. По протежението на тези улици все още има къщи от периода преди Втората световна война. Те не са в много добро състояние днес, но притежават чарът на стария свят. Мястото предлага на туристите възможност за отдих от забързания столичен живот.

Следващата забележителност в Минск, която има важно значение е музеят на Великата отечествена война. Много от нещата, които може да посетите

В него посетителите могат да наблюдават в снимки и други експонати ужасите и героизмът на Беларус по време на Втората световна война. Особено драматични са снимките на партизани, които са били екзекутирани публично на централни места в Минск. Една голяма табела е поставена над сградата и гласи „ПОДВИГУ НАРОДА ЖИТЬ В ВЕКАХ”, което означава "подвизите на човечеството ще живеят в продължение на векове".

Беларуският художествен музей е много любопитно място.

Тук туристите могат да видят най-голямата колекция на беларуско изкуство, която е изложена в две огромни зали. Музеят е посветен на обезлюденото аграрно блаженство през периода от 1920 до 1930 година. Също така там се помещават впечатляващите творби на Arkhip Kuindji, Nikolai Ghe, Ilya Repin, Isaak Levitan и Konstantin Makovsky.

Едно духовно място бива тачено, както от местните, така и от туристите в Минск - малката привлекателна църква „Св. Мария-Магдалена”. Тя е построена през 1847 година в древен протестантски стил с остра осмоъгълна кула-камбанария над входа. Това е най-хубавата църква в града.

 

 

 

ММ Травел организира за своите клиенти групови и индивидуални пътувания за Беларус с най-интересните туристически забележителности, екскурзовод, вътрешни трансфери, самолетни билети и визи.

За резаервация или информация Тел: 070010756

Всичко от "Виза за Беларус"

ММ Травел приема и подава документи за беларуски визи в Посолтво Беларус - за краткосрочен престой до 30 дни, дългосрочен до 90 дни и многократни едногодишни визи