Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

Екскурзия МИАНМАР, ТАЙЛАНД, КАМБОДЖА, ЛАОС и ВИЕТНАМ

Банкок, Аютая; Янгон, Баган, Мандалай, Амарапура; Сием Реап с Анкор Том и Анкор Ват; Луанг Прабанг, пещерите Пак Оу; Ханой, заливът Ха Лонг, Хо Ши Мин, делтата на р. Меконг

15.10.-31.10.2016
19.11.-05.12.2016

  Цена:  3 935 щат.дол.

Ден 1 София – Банкок
Полети София-Банкок.

Ден 2 Банкок (вечеря)
Пристигане в Банкок. Посрещане, трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка.

Ден 3 Банкок – Аютая – Банкок (закуска и обяд)
Целодневна екскурзия до старата столица Аютая, разположена на 90 км северно от Банкок. Разглеждане на Летния кралски дворец Бан Па Ин, прекрасен пример за тайска архитектура. Посещение на храма Ват Чаймонкол и руните на стария кралски дворец и храмове. Пътуване с корабче по река Чао Прая до Банкок, по време на което ще имате възможност да наблюдавате как живеят местните по поречието не реката. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4 Банкок - Янгон (Мианмар) (закуска и обяд)
Трансфер до летището за полет до Янгон, бившата столица на страната и все още най-големият град в Мианмар. Трансфер до хотела и настаняване. Следобед - разглеждане на пагодата Чауктатгуи със статуя на полегналия Буда, в близост, до която са разположени градината Маха Бандула и впечатляващи исторически сгради. Свободно време за пазар. Нощувка.

Ден 5 Янгон – Баган (закуска и обяд)
Полет Янгон-Баган. Баган е първата столица на кралството в която има над 2000 пагоди. Разглеждане забележителностите на града: пагодата Швезигон (построена от крал Анаврахта в началото на ХІ в. като религиозно светилище, храма Ананда с четирите изправени фигури на Буда, колоритния пазар „Nyaung Oo” и др. Следобед - посещение на работилница, където се проследява запазения отпреди 170 год. процес на изработка на изделия от лак. Наблюдаване залеза на терасите на една от множеството пагоди в града. Нощувка.

Ден 6 Баган – Мандалай - Амарапура – Мандалай (закуска и обяд)
Трансфер до летището за полет до Мандалай. Пристигане и трансфер до Армапура - „Град на боговете”. Амарапура е бивша столица на Горна Бирма до 1850 г. Според древната традиция всички дървени дворци и манастири са разглобени и транспортирани до новата столица Мандалай. Коприната на Амарапура има уникални мотиви, като за изработката на някой от тях са необходими повече от 3 месеца. В Амарапура ще имате възможността да наблюдавате ритуала на дневното хранена на монасите в известния и престижен манастир Махагандайон. Посещение на пагодата Махамуни, с позлатената статуя на Буда. Разглеждане на манастира Швенандау с изключителните дърворезби, пагодата Кутодау, известна като „най-голямата книга в света”, заради каменните плочи (729 бр.) с будистки писания. Пътуване до хълма Мандалай – място с изключителна панорамна гледка към града. Според легендата, който се изкачи на хълма, ще живее дълго. Нощувка.

Ден 7 Мандалай - Янгон (закуска и обяд)
Трансфер до летището за полет до Янгон. Следобеда посещение на ослепителната пагода Шведагон със забележителна конструкция и ослепителна златна ступа, която се издига 98 м над града и се вижда на километри от тук. Според местна легенда, пагодата е била построена още преди 2500 г. Археологическите проучвания пък сочат, че ступата действително е построена някъде между 6 и 10-ти век от пр.н.е. Следва разходка в колоритния квартал Чайнатаун и посещение на най-стария китайски храм: Кхенг Хок Кеонг. Връщане в хотела и свободно време. Нощувка.

Ден 8 Янгон – Банкок (закуска и вечеря)
Трансфер до летището за полет до Банкок. Следобед – свободно време. Вечерта възможност за посещение на „Сиам Нирамит Шоу” - спиращ дъха театрален спектакъл, представящ историята на Тайланд, с повече от 150 актьори и животни на най-голямата въртяща се сцена в света, вписана в книгата на рекордите „Гинес”. В допълнение на шоуто ще имате възможност да посетите изкуствено създадени села, модели на селските райони в страната и да закупите различни сувенири от множеството тайландските занаяти. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 9 Банкок - Сием Реап (закуска и обяд)
Програмата ще започне с разходка с корабче по река Чао Прая. Градът е пресичан от множество канали, което именно е и причината днес да бъде известен като „Венеция на Изтока”. Посещение на най-голямата забележителност в Тайланд - Кралският дворец, където се намира и Храмът на изумрудения Буда (Ват Пра Кео), най-важният будистки храм в страната. Следва посещение на Храма на златния Буда (Ват Траймит), в който се съхранява изключително масивна статуя на Буда, изцяло от злато, висока 3 м., с тегло от 5,5 т., както и на Храма Ват Арун, (Храма на изгрева), със 79-метрова пагода, построена в кхмерски стил. Разглеждането продължава с Храма Ват Фо - най-старият (ХVІ в.) и най-голям храм в Банкок, с невероятно богата колекция от изображения на Буда, в т.ч. най-голямата статуя на полегнал Буда в Тайланд. Ват Фо е и център за традиционна тайландска медицина и училище за тайландски масаж. Трансфер до летището за полет до Сием Реап. Посрещане и настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 10 Сием Реап – Анкор Том и Анкор Ват (закуска и вечеря)
От великата столица Ангкор днес в джунглата са останали единствено каменните храмове. Всички сгради, освен култовите, са били направени от дърво и то е изгнило. Посещение на „Великия град” Анкор Том – Южната порта, Байон, Терасите на слоновете и на прокажения крал и др. Следобед - разглеждане на най-големия религиозен храмов комплекс в света, едно от 7-те чудеса на света - Ангкор Ват. Въпреки, че е строен още в началото на ХІІ в., комплексът е доста добре запазен, забележително красив е и се счита за изключителен образец на класическата кхмерска архитектура. Посветен е на бог Вишну и е служил за погребален храм на кралете. По желание - посещение на традиционно шоу - Апсара. Нощувка.

Ден 11 Сием Реап - ез. Тонле Сап - Луанг Прабанг (закуска и обяд)
Сутринта круиз по езерото Тонле Сап. Трансфер до летището и полет до Луанг Прабанг - много живописен град, пълен с антични храмове, бивша кралска столица (под егидата на ЮНЕСКО). Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 12 Луанг Прабанг – пещерите Пак Оу – водопадите Куанг Си - Луанг Прабанг – Ханой (закуска и обяд)
Рано сутринта наблюдаване на сутрешният ритуал на монасите със шафранови раса. Обиколка на града и посещение на най-забележителните храмове – Ват Май, Ват Висунарт, бившия кралски дворец, днес Национален музей, Ват Сиeнг Тонг и др. Следва разходка с лодка срещу течението на река Меконг. По пътя - посещение на селище, известно с производството на вино и уиски. Круизът продължава до свещените пещери Пак Оу - в продължение на столетия вярващите идват на поклонение в тези пещери и оставят хиляди статуи на Буда с размери от 10 см до 3 м, а броят им надхвърля 4000. Те изобразяват Буда в най-различни пози – проповед, покой, медитация. Пътуване към Луанг Прабанг, като по пътя се спира в селища, известни с ръчно производство на хартия и тъкане на текстил, както и на водопадите Куанг Си. Трансфер до летището за полет Луанг Прабанг-Ханой. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 13 Ханой - заливът Ха Лонг – Ханой (закуска и обяд)
Целодневна екскурзия до залива Ха Лонг („Залива на приземяващия се дракон”), считан за един от 32-та най-красиви залива в света и обявен за резерват под егидата на ЮНЕСКО. Круиз с традиционно дървено корабче из залива ( с включен обяд с морски дарове). Връщане в Ханой. Нощувка.

Ден 14 Ханой – Хо Ши Мин (закуска обяд)
Разглеждане забележителностите на Ханой. Градът е разположен между реки и езера, най-известните от които са Западното езеро, езерото „Запазената сабя”- Хоан Кием, езерата Халер, Бау-мау и др. Градът е столица от около 1000 години и много от управляващите династии са оставили своя отпечатък. Посещение на Храма на литературата, известен като първия университет на Виетнам, храма Нгок Сон на езерото Хоан Кием, Етнографския музей и др. Трансфер до летището за полет до Хо Шин Мин, най-големият град във Виетнам. Нощувка .

Ден 15 Хо Ши Мин – делтата на р.Меконг (Май То) - Хо Ши Мин (закуска и обяд)
Рано сутринта пътуване с автобус до Май То и оттам с корабче по малък ръкав до делтата на река Меконг. Круиз до остров Кон Пун (Острова на феникса). Посещение на овощни градини, пчелин, кокосова плантация и др. Връщане в Хо Ши Мин. По път посещение на храма Као Дай, намиращ се в градчето Бен Люк. Нощувка.

Ден 16 Хо Ши Мин - Банкок (закуска и обяд)
Панорамна обиколка на Хо Ши Мин - катедралата „Нотр Дам”, пазара Бен Тан и др. Трансфер до летището за полет до Банкок. Късно вечерта полети за София.

Ден 17 София

Цена:  3 935 щат.дол.  + самолетните билети София-Банкок-София (от 1175 лв.)

Цената е за група 20 туристи и включва:
• самолетни билети с включени летищни такси София–Банкок-София;
• самолетен билет Банкок-Янгон;
• самолетен билет Янгон-Баган;
• самолетен билет Баган-Мандалай;
• самолетен билет Мандалай-Янгон;
• самолетен билет Янгон–Банкок;
• самолетен билет Банкок-Сием Реап;
• самолетен билет Сием Реап-Луанг Прабанг;
• самолетен билет Луанг Прабанг-Ханой;
• самолетен билет Ханой-Хо Ши Мин;
• самолетен билет Хо Ши Мин-Банкок;
• трансфери летище-хотел–летище;
• транспорт с микробус/автобус по програмата;
• 3 нощувки в двойна стая в “I Residence Silom Hotel” 3* или подобен в Банкок;
• 2 нощувки в двойна стая в “Panorama Hotel “ 3* или подобен в Янгон;
• 1 нощувка в двойна стая в “Razagyo Hotel “ 3* или подобен в Баган;
• 1 нощувка в двойна стая в “Shwe Phuy Hotel ” 3* или подобен в Мандалай;
• 2 нощувки в двойна стая в “Angkor Holiday Hotel” 3* или подобен в Сием Реап;
• 1 нощувки в двойна стая в “Villa Chitdara Hotel” 3* или подобен в Луанг Прабанг;
• 2 нощувки в двойна стая в “Quoc Hoa Hotel” 3* или подобен в Ханой;
• 2 нощувки в двойна стая в “Sabah Saigon Boutique Hotel” 3* или подобен в Хо Ши Мин;
• 14 закуски;
• 12 обяда;
• 3 вечери;
• туристическа програма в Банкок;
• целодневна екскурзия до Аютая;
• туристическа програма в Янгон;
• туристическа програма в Баган;
• туристическа програма в Амарапура;
• туристическа програма в Мандалай;
• туристическа програма в Ангкор Том и Ангкор Ват;
• разходката с корабче по ез. Тонле Сап (Камбоджа);
• туристическа програма в Луанг Прабанг;
• посещение на пещерите Пак Оу;
• туристическа програма в Ханой;
• туристическа програма в района на залива Ха Лонг;
• туристическа програма в Хо Ши Мин;
• посещение на делтата на р. Меконг;
• входните такси за посещавани по програмата обекти;
• водач от България;
• екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва:
• входни визи за посещаваните страни: Тайланд – 30 € туристическа виза - при влизане + 25 € транзитна виза при всяко влизане в страната; Камбоджа - 20 щат.дол.; Лаос - 35 щат.дол.; Виетнам - 25 щат.дол., Мианмар – 75 щат.дол. + такса за получаване на покани, обработка и подаване на документите за виза - 100 лв. (заплащат се при записване);
• застраховка за времето на пътуването - по 2 лв. на ден ;
• мероприятия и допълнителни екскурзии, посещавани по желание;
• доплащане за единична стая – 415 щат.дол.;
• допълнителна нощувка в Банкок (ако е необходима – в зависимост от полетното разписание) – 90 лв.;
• такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори;
• напитки по време на храненията и др.разходи от личен характер.

Отстъпки:
• за пълно плащане до 4 месеца преди датата на пътуването – 100 лв.*;

Задължително се заплащат при окончателното плащане на пакета:
• застраховката;
• мероприятия и екскурзии по желание (цените подлежат на препотвърждаване);
• такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори.

Допълнителни изисквания:
• изисква се издаване на входни визи за посещаваните страни; необходимо е представянето на паспорт с валидност минимум 6 месеца след края на пътуването, попълването на формуляри и 10 актуални снимки;
• за посещаваните по програмата райони в посещаваните страни няма изисквания за задължителна ваксинация;
• туристи над 65 г. възраст доплащат за застраховка;
• записването за екскурзията става след сключване на договор, внасяне на депозит (капаро) в размер на 50 % от пакетната цена и представяне на фотокопие на първите страници на паспорта; окончателното плащане на останалата част от сумата се извършва не по-късно от 45 дни преди пътуването;
• цената на самолетните билети може да се променя и се счита за потвърдена само при издаването им. При евентуална съществена промяна в цената им Туроператорът си запазва правото на промяна в пакетната цена със съответната разлика;
• местата в автобуса/микробуса се определят при внасяне на пълната сума за пътуването;
• Агенцията не поема отговорност при отказ за издаване на виза; при отказ на виза таксата за услугата и цената на визата не се възстановяват;

Доплащане: 160 щат.дол. - при група от 16 до 19 туристи; 560 щат.дол. - при група от 10 до 15 туристи

Пътуването се осъществява при минимум 10 туристи.

Краен срок за уведомяване при недостатъчен брой туристи – 15 дни преди пътуването.

Туроператорът има сключена застраховка «Отговорност на туроператора» със ЗД ”Алианц” АД, за покриване отговорността за причинени вреди вследствие неразплащане с контрагентите си, вкл. и срещу неплатежоспособност и несъстоятелност.
ММ Tравел запазва правото на промени в програмата и в последователността на изпълнението й.