Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

Общи условия на пътническата агенция ММ ТРАВЕЛ

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГА ДОСТАВКА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ ММ ТРАВЕЛ 00Д - АГЕНТ НА ВСИЧКИ АВИОКОМПАНИИ, ИАТА ЧЛЕНОВЕ

MMTravel.BG е уебсайт - интернет портал между търговци /авиокомпании, туристически фирми, хотели и пр./ и онлайн потребителите, и създава изключителната възможност за търсене на информация и реализиране на сигурни реални онлайн резервации и покупки.

Изключително право върху информацията, публикувана на сайта притежава ММ ТРАВЕЛ ООД, лицензирана българска туристическа агенция - агент на всичка авиокомпании, както и нейните партньори. Забранено е репродуцирането й под всякаква форма, без излишното разрешение за ползване.

Цените на самолетните билети за полетите по-долу са крайните суми за всички билети за избрания брой пътници включващи летищните такси. Някои от авиокомпаниите може да имат допълнителни такси (такса обслужване, такса за багаж, такса за плащане) които ще видите след като изберете полет, а в някои от случаите, когато в един полет участват няколко авиокомпании е възможно избраната валидираща авиокомпания да има допълнителна такса като такава. Таксата за обслужване се добавя към крайната цена след като изберете полет и преди да направите резервация.

Oператор на Резервационна система за самолетни билети, хотелски стаи, трансферни услуги и услугите от тип Site Seeing Tours, по-нататък наричана «Резервационна система » в портал MMTravel.BGе фирма ММ ТРАВЕЛ ООД със седалище в град София, ул. Позитано 7. Условия за ползване на Система за резервация в портал MMTravel.BG е приемане на Общите условия за ползване на сайта. Съгласието с условията на сайта създава правно задължение между Потребителя и ММ ТРАВЕЛ ООД по смисъла на Закона за Задълженията и Договорите.


Този уеб-сайт е за ваша лична и некомерсиална употреба. Съдържанието и информацията в този уеб-сайт (включително и без ограничение на цените и наличността на пътническите услуги), както и средствата за осигуряване на съдържанието и информацията, са собственост на ММ ТРАВЕЛ ООД / MMTravel.BG / или на доставчиците и снабдителите й. Също така, като условие да използвате този уеб-сайт, Вие се съгласявате да не използвате него или съдържанието му или информацията в него за каквито и да било комерсиални или не-лични цели (преки или косвени). Като правите ограничени копия на дестинацията си (и на прилежащите пътни документи), или на услугите, закупени чрез този уеб-сайт, Вие се съгласявате да не изменяте, разпространявате, предавате, излагате на показ, извършвате, възпроизвеждате, публикувате, лицензирате, както и да не създавате производни неща, да не предавате, продавате или препродавате каквито и да било информация, софтуер, продукти или услуги, придобити от този уеб-сайт MMTravel.BG.

 

I. ОПРЕДЕЛЕНИЯ

Долупосочените понятия означават:

1. Резервационна система – програма, създаваща за Потребителя възможност от търсене на:
• самолетни билети за вътрешни и международни полети
• хотелски резервации и коли под наем в страната и в чужбина
• трансфери от и до летище
• Site Seeing Tours достъпни чрез посредничество на MMTravel.BG

2. Потребител – лицето, ползващо Резервационната система. Потребителят може да се определя също така като Клиент, Получател, Ползувател.

3. Ниско бюджетни авио линии - NoFrill, наричани също така "Low Cost Carriers" – долупосочените въздушни линии:
Aer Arann, Aer Lingus, Air Iceland, Air Europa, Air Rarotonga, Air Southwest, Airasia, AirTran Airways, Atlas Blue, Aurigny, Baboo Airways, Blu Express, Blue 1, BlueAir Business Aviation, Blue Islands, BMIbaby, CanJet, Centralwings, Cimber Air, Corendon, Darwin Airline, easyJet, EuroManx, Evolavia, Excelairways, First Choice, FlyBe, flyglobespan, flythomascook.com, Freedom Air, Germanwings, Ghana International Airlines, Golden Air, Gotlandsflyg, Great lakes аviation, Gulfstream intl Airlines, Hapag Lloyd Express, Helvetic, Highland airways, Iceland Express, Intersky, Jet2, Jet4you, Jet Blue Airways, JetairFly / TUI Airlines Belgium, Kullaflyg, Kulula, Luxair, Lydd Air, Malmo Aviation, Monarch Airlines, My Way Airlines, MyTravel, Nature Air, Nordic Regional, Norwegian, Ryanair, Scandjet, Skytrans Airlines, Smart Wings, Southwest, SpiceJet, Spirit Airlines, Sterling, Stockholmsplanet, Sun Country Airlines, SunExpress, TAM, ThomasCookAirlines.com, Thomsonfly, Transavia, USA 3000 Airlines, Viking Airlines, Vildanden, Vintage Props & Jets, Virgin Blue, Volareweb, Vueling, WestJet Airlines, Welcome Air, Winair, Wizz Air, Zambian

Важно: Те (ниско бюджетните авио линии) не подлежат на общите условия за превоз, съдържащи се в разпоредбите на IATA.

 II. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

1. Резервационната система на сайта MMTravel.BG е предоставена за ползване от ММ ТРАВЕЛ ООД със седалище в град София, ул. Позитано 7.

2. Документът по-долу определя правилата, съставящи законови основания за ползване на Резервационната система.

3. Всеки Потребител се задължава от момента на приемане на условията с цел ползване на Резервационната система да спазва настоящия правилник.

III. ОТГОВОРНОСТИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИОННАТА СИСТЕМА

1. Потребителят потвърждава и декларира, че е напълно способен /дееспособен и пълнолетен/ и може да поема законови задължения, а с приемане на условията по-долу потребителя поема пълната финансова отговорност за използването на Резервационната система и разходите проитичащи от завършена но неизползване резервация или услуга предлагана на сайта.

2. Потребителят декларира, че ще ползва Резервационната система за резервация и покупка на самолетени билети, хотелски резервации, коли под наем и другите достъпни в портала MMTravel.BG и описани в настоящия Правилник услуги, по начин съответстващ на действащото законодателство в Република България, и избягване на каквито и да било противозаконни действия. За вреди нанесени от потребителя или лицето използвало услугите на ММ ТРАВЕЛ ООД, отговорността е за сметка на лицето налравило резервацията или потвърдило услугата.

3. Изрично се забранява на Потребителят да прави резервация/и с използване на фалшиво или чуждо име и да извършва плащанията за резервирани самолетни билети или други услуги с фалшива или чужда кредитна карта без съгласие на собственика на кредитната карта. За установени такива действия или подозрения за извършване на действия забранени от закон, незабавно ще подаваме сигнал до компетентните органи на реда и праваосъдието.

IV. ОТГОВОРНОСТИ НА ММ ТРАВЕЛ ООД

1. ММ ТРАВЕЛ ООД предупреждава, че при ползването на Резервационната система рискът от незвършена резервация е изцяло за сметка на Потребителя. При завършена докрай резервация или потвърдена услуга ММ ТРАВЕЛ ООД издава входящ номер гарантираш потвърждаването на услугата и нейното безпрепятствено използване.

2. ММ ТРАВЕЛ ООД дава гаранция, че ползването на системата ще отговаря на очакванията на Потребителя относно съдържание, прецизност или пригодност на получената информация.

3. ММ ТРАВЕЛ ООД не гарантира, че след получаване на резултат от търсенето Ви, няма да се появят в резервационната система на ММ ТРАВЕЛ ООД или в други резервационни системи за търсене на самолетни билети и туристически услуги -оферти, различни от намерените по-рано в Резервационната система на сайта MMTravel.BG. Това е възможно поради настъпване на промени в цените на търсените услуги за периода между двете търсения. За валидно се счита търсенето направено последно.

4. При получаване на резултат от търсенето, ММ ТРАВЕЛ ООД предупреждава, че, ако не потвърдите незабавно след това, със завършване на резервацията в изправна и правилно действаща резервационна система, не създава от страна на Потребителя претенция за сключване на договор за посредничество при продажба на самолетен билет или други туристически услуги. За напълно завършена резервация се счита само и единствено потвърдена такава.

V. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1. ММ ТРАВЕЛ ООД зачита правото на Потребителите за защита на личните данни и с настоящия правилник декларира, че няма да предоставя достъп до информация за Потребителите на трети страни по смисъла на действащото законодателство в Република България освен в случайте на съдебни искове и разпоредби на разследваши органи.
2. В случай на използване на Резервационната система, предлагана на сайта MMTravel.BG, ММ ТРАВЕЛ ООД трябва да получи от Потребителите личните данни, необходими за правилното завършване на резервация и издаване на самолетен билет, хотелска резервация или друга туристическа услуга предлагана на сайта. При покупка на самолетен билет, информацията съдържаща собствено и фамилно име, пол, а при деца, младежи и възрастни, се предоставя непосредствено в чрез резервационната система на авио комапаниите, обслужващи избраният от Потребителя маршрут или в съответния хотел, или други доставчик на избраната от потребителя услуга/и, достъпни в портала – MMTravel.BG. Потребителят ползвайки резервационната система дава съгласие за такова преработване и предаване на неговите лични данни с цел покупка на съответна туристическа услуга или билет за самолетен полет. Използването на личните данни е само и единствено според разпоредбите на ЗЗЛД /Закон за Защита на Личните данни/. Предоставянето на лична информация за клиенти на ММ ТРАВЕЛ ООД е допустима само и единствено в случйите описани в чл.1 на настоящия раздел.
3. При покупка на самолетен билет или резервация на други услуги, достъпни в портала, Потребителят предоставя лични данни. Тази информация, е напълно защитена и служи изключително и само за употреба от ММ ТРАВЕЛ ООД с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребности на Клиентите на портала MMTravel.BG и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Потребителят дава съгласие за събиране и преработване на неговите лични данни, както и данните на лицата, с които има намерение да пътува със самолет или да се възползва от други услуги предлагани от ММ ТРАВЕЛ ООД. Без тези данни Резервационната система няма да може да създаде резервация за която и да е било услуга предлагана на сайта MMTravel.BG.
4. ММ ТРАВЕЛ ООД ще информира своевременно своите клиенти и потребители резервационната система за всички нови продукти, услуги, отстъпки и ценоразписи, предлагани на сайта .
5. ММ ТРАВЕЛ ООД си запазва правото за информиране на Потребителите за всички рекламни кампании и отстъпки, провеждани на сайта . Тази информация ще се счита за поръчана от Потребителя търговска информация в смисъла на съответните разпоредби.
6. Ползувателят може по всяко време да се откаже от опцията за получаване на рекламната информация с изпращане на е-мейл под формата на декларация за отказ на обратния адрес.
7. С приемане на настоящия Правилник Потребителят потвърждава и декларира коректността на посочените от себе си лични данни и съгласно Закона за защита на личните данни дава съгласие за тяхното съхраняване и преработване в базата данни на резервационната система на фирма ММ ТРАВЕЛ ООД. Потребителя има право на преглед и корегиране на посочените лични данн.

VI. САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ: 1. АНУЛИРАНЕ, ОТКАЗ НА ЗАКУПЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ,
СМЯНА НА ДАТА / 2. ИЗДАВАНЕ :

1. Самолетните билети са без право на анулаиране и без право на отказ от закупен самолетен билет. Самолетните билети са без право на връщане на суми по тях;

1.2. В случаи, когато условията на тарифата по самолетния билет позволяват възтоновяване на суми или в случай на отменени полети или спрени такива по вина на авиокомпанията, ММ ТРАВЕЛ ООД възтановява суми по билети според условията на авиокомпанята, в двумесечен срок и приложима административна такса обслужване в размер 25.00 EUR. Сумата за възтановяване се извършва по начина, по който е заплатена т.е. по банков път, в брой или по кредитната карта, с която е направено плащането.

1.3. В случай на смяна на датата на пътуване по издаден билет или при възтановяване на летищни такси и суми по непролетени отсечки, дължите административна  такса обслужване в размер 25.00 EUR както и таксата на авиокомпанията превозвач според вида класа и условия на същатаавиокомпания превозвач по маршрута.


1.4. ММ ТРАВЕЛ ООД  задържа 50.00 EUR и възтановява останалата заплатена от клиента сума /по кредитната му карта, при плащане с кредитна карта или по начина, който е зплатил/ в случай че покупката е отказана в рамките на същия работен ден от 09.00ч. до 17.00ч. местно време, но не по-малко от 3 часа преди полет, в противен случай задържа цялата сума без право на връщане на суми по билета.

1.5. Самолетните билети са могат да бъдат с директни полети или със стоп на летища в държави по маршрута до крайната дестинация, изискващи виза за български граждани или чужденци. ММ ТРАВЛ ООД не носи отговорност условия за виза по маршрута на самолетните билети и не носи отговорност за допълнително уведомяване условия за виза по маршрута, при наличие на такива. Веки пътуващ е длъжен лично да проверява статуса си и необходимостта от виза по маршрута на самолетния билет в страницата на Външно Министерство на Република България или в Посолствата на държавите по маршрута.

 

2. ММ ТРАВЕЛ ООД издава самолетни билети само и единствено при регистрирани плащания на сумата по билета, но не по-малки от фиксираната сума за плащане в резервация и в обявения срок за издаване на билет в резервация.

2.1. При резервация платена ОНЛАЙН с кредитна карта, получавате самолетния билет до 24 часа по ел.поща. В случай, че полета Ви е по-малко от 24 часа след направата на резервацията, ММ ТРАВЕЛ ООД издава самолетен билет само и ЕДИНСТВЕНО след като сте се свързали за препотвърждение с ММ ТРАВЕЛ Агент на обявените телефони.

2.2. Плащанията към ММ ТРАВЕЛ ООД са: в брой в агнцията, в брой на каса в банка ДСК, междубанков превод, кредитна карта онлайн плащане Mastercard, Visa, кредитна карта ПОС всички видове кр. карти.

2.3. Всички банкови такси за междубанков превод направен към ММ ТРАВЕЛ ООД трябва да са за сметка на наредителя.

VII. СТАТУТ НА НИСКО ТАРИФНИТЕ АВИОПРЕВОЗВАЧИ:

• Общи условия на IATA превозвачите
• Aer Arann
• Aer Lingus
• Air Iceland
• Air Italy
• Air Rarotonga
• Air Southwest
• Airasia
• AirTran Airways
• Atlas Blue
• Aurigny
• Baboo Airways
• Blu Express
• Blue 1
• BlueAir Business Aviation
• Blue Islands
• BMIbaby
• CanJet
• Centralwings
• Cimber Air
• Corendon
• Darwin Airline • easyJet
• Evolavia
• First Choice
• FlyBe
• Flyglobespan
• flythomascook.com
• Freedom Air
• Germanwings
• Ghana International Airlines
• Gotlandsflyg
• Great Lakes Aviation
• Gulfstream intl Airlines
• Hapag Lloyd Express
• Helvetic
• Highland airways
• Iceland Express
• Intersky
• Jet2
• Jet4you
• Jet Blue Airways
• JetairFly / TUI Airlines Belgium
• Jetstar Airways
• Jetstar Asia Airways
• Kulula
• Luxair
• Lydd Air
• Malmo Aviation
• Monarch Airlines
• My Way Airlines
• MyTravel
• Nature Air
• Norwegian
• Ryanair
• Skytrans Airlines
• Southwest
• SpiceJet
• Spirit Airlines
• Sun Country Airlines
• SunExpress
• ThomasCookAirlines.com
• Thomsonfly
• Transavia
• USA 3000 Airlines
• Virgin Blue
• Volareweb
• Vueling
• WestJet Airlines
• Welcome Air
• Winair
• Wizz Air
• Zambian

VIII. РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации за извършени резервации и закупени билети могат да се подават в срок от 7 дни от датата на закупуване на самолетният билет. Рекламациите се подават в писмена форма в офиса на ММ ТРАВЕЛ ООД, гр. София, 1000, ул. Позитано 7 само и лично от лицата направили резервация и ползвали услугите на ММ ТРАВЕЛ ООД, а в случай, че лицата се представляват от друго лице, то това се удостоверява чрез нотарилано заверено пълномощно.

ММ ТРАВЕЛ ООД ще информира Клиента или упълномощеното от него лице в три дневен срок от получаването на рекламацията за приемането и срока за разглеждането и.

В случай на рекламации, свързани с предоставената транспортна услуга - качество,
закъснения, отложени или отменени полети, загуба на багаж или други инциденти,
рекламациите следва да се адресират директно до авиокомпанията-превозвач и ще бъдат
уреждани в зависимост от условията на последната.

IX. ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

1. ММ ТРАВЕЛ ООД си запазва правото за едностранно извършване на промени в съдържанието на Общите условия за ползване на сайта. Всеки Потребител е задължен да се запознае със съдържанието на Общите условия за ползване на сайта преди звършване на резервация на сайта и всеки път е длъжен да потвърди своето съгласие и, че е запознат с разпоредбите на Общите условия при създаване на резервация и покупка на билети или други услуги. Условието се налага поради възможни настъпили промени в правилника за ползване, както и промени, направени поради настъпили изменения на цени и услуги предлагани на саита.

2. По всички спорове и правни въпроси, неуредени с настоящия Правилник и възникнали във връзка или на отговорността на ММ ТРАВЕЛ ООД задължителни са разпоредбите на законите и съдебната система на Република България.

3. ММ ТРАВЕЛ ООД не носи отговорност за щети, в следствие на отменен полет поради стачки на работниците на авиокомпанията обслужваща полета или на работници на летището както и за щети, вследствие на стачки, фалити на авиокомпании,  извънредни обстоятелства и природни бедствия пречещи за изпълнение на полети, хотелски резервации или други туристически услуги предлагани на сайта.Общи условия на ММ ТРАВЕЛ ООД за организирано туристическо пътуване ТУК