Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

Договори Лиценз Застраховка

 

 

І. Общи условия за организирано туристическо пътуване от ММ ТРАВЕЛ ООД
І.1. Резервации /записвания/
І.1.1. Резервациите се извършват в офис на ММ Травел ООД или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в страната. Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на цялото пътуване и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 45 дни преди обявената начална дата на отпътуване. В случай, че сумата не бъде заплатена в посочения срок, резервацията се анулира и капарото остава в полза на ТУРОПЕРАТОРА.
І.1.2 Резервацията се счита за валидна, само ако е препотвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 72 часа. Ако не бъде препотвърден същият първоначално заявен хотел, ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага на ПОТРЕБИТЕЛЯ подобен клас хотел. В случай, че местата в предложения клас хотел са изчерпани, ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да предложи други възможности в по-висок клас хотел срещу доплащане. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме другите възможности за по-висок клас хотел, той има право да му бъде възстановено заплатеното капаро.
І.2. Необходими документи за пътуване
І.2.1. Задграничен паспорт валиден минимум 6 месеца, медицинска застраховка и съответната изискуема сума дневни пари. За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.
ІІ. Цена. Начин на формиране и промяна
ІІ.1. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се променя в следните случаи:
ІІ.1.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за  преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.
ІІ.1.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни такси и други.
ІІ.1.3. При промяна в обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуването.
ІІІ. Анулации и неустойки
ІІІ.1. Крайният срок, в който потребителя може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е 45 дни преди датата на пътуването.
ІІІ.2. При анулация от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ след срока по т. ІІІ.1., той дължи на туроператора неустойка в размер на:
ІІІ.2.1. Ако направената анулация е от 45 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на не по-малко от 30% от цената на пътуването, съобразно условията на конкретната програма.
ІІІ.2.2. Ако направената анулация е от 31 до 21 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% /или съответния процент в зависимост от т. ІІІ.2.1., съобразно условията на конкретната програма/ от цената на пътуването.
ІІІ.2.3. Ако направената анулация е 21 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.
ІІІ.2.4. Самолетният билет по програмата се издава според условията и тарифата за издаване на такъв на авиокомпанията превозвач. Условията и тарифата за издаване на самолетен билет и рестриктциите при смяна на име, анулация или отказ от билет са упоменти в условията на билета, с които клиента се запознава при направата на резервацията и не могат да бъдат променяни.
ІІІ.2.5. При анулация на пътуването поради болест, отказ от виза или други лични причини, свързани с ПОТРЕБИТЕЛЯ, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете за анулация и в размерите по т. ІІІ.2.1., ІІІ.2.2. и ІІІ.2.3., респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
ІІІ.3. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ПОТРЕБИТЕЛЯ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристическото пътуване цена. Същото важи и при неспазване от туристите на законите на дадена страна, независимо дали те са запознати с тях или не.
ІІІ.4. ПОТРЕБИТЕЛЯТ, със съгласието на ТУРОПЕРАТОРА, може да прехвърли правата и задълженията си по този договор на трето лице, което отговаря на всички изисквания за осъществяване на пътуването, след като предварително уведоми ТУРОПЕРАТОРА в срок не по-късно от 21 (десет и един) дни преди началната дата на пътуването.
ІІІ.4.1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ, който прехвърля своите права и задължения, и лицето, на което се прехвърля пътуването, са солидарно отговорни пред ТУРОПЕРАТОРА за заплащане на общата цена по договора и на разходите, свързани с прехвърлянето.
ІV. Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: ......................................
V. Крайният срок за уведомяване на ПОТРЕБИТЕЛЯ, че минималния брой участници не е набран, поради което пътуването се отменя, е 10 (десет) дни преди началната дата на пътуването.
VІ. Когато направи значителна промяна в някоя от съществените клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми  ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл.35 от Закона за туризма.
VІІ. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени превозвача с друг превозвач, при настъпване на причини, които правят невъзможно или нецелесъобразно посочения в договора превозвач да изпълни задълженията си, като уведомява за това ПОТРЕБИТЕЛЯ в срок от 24 часа преди датата на отпътуването.
VІІІ. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да променя часа на тръгване при промяна на превозвача или настъпване на други обективни причини, които налагат това, като уведоми своевременно ПОТРЕБИТЕЛЯ.
ІХ. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да променя местата за настаняване на ПОТРЕБИТЕЛЯ в превозното средство с цел настаняване на майки с деца, бременни жени, възрастни хора и при наличие на други подобни обективни причини.
Х. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид и се приемат до 7 дни след завършване на пътуването. Рекламацията е валидна само в случай, че към нея е приложен тристранен протокол, съставен и подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР, посрещнал ПОТРЕБИТЕЛЯ.
ХІ. Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗАД „АРМЕЕЦ” и застрахователната полица е  № 3405090620R00211/2013.
ХІІ. Информация за сключената задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста” за пътувания извън страната се съдържа в застрахователната полица.
ХІІІ. В случай на форсмажор, ако той бъде признат за такъв от посрещащата фирма – съконтрагент на ТУРОПЕРАТОРА и тя възстанови на ТУРОПЕРАТОРА заплатените суми за съответното туристическо пътуване, след реалното постъпване на сумите по сметките на ТУРОПЕРАТОРА, той се задължава да ги възстанови на ПОТРЕБИТЕЛЯ.
ХІV. Допълнителни условия:
ХІV.1. Настоящия договор може да бъде отменян, изменян и допълван с двустранни писмени анекси и при спазване разпоредбите на Закона за туризма.
ХІV.2. За неуредени в договора въпроси се прилагат разпоредбите на Закона за туризма, Търговски закон, Закона за задълженията и договорите и останалото действащо законодателство на Р. България.
ХІV.3.Потребителят декларира, че е запознат с програмата и маршрута на организатора, както и с общите условия

 

 

 

1. ДОГОВОР за клиенти на ММ ТРАВЕЛ за ОРГАНИЗИРАНО ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ - ПОТРЕБИТЕЛ

 

НАТИСНИ, прочети и принтирай договор тук

 


Ако сте Агенция с лиценз за Туроператор:

 

2. ДОГОВОР ММ ТРАВЕЛ ТУРОПЕРАТОР - ТУРОПЕРАТОР

НАТИСНИ, прочети и принтирай договор тукАко сте Агенция с лиценз за Туристически агент:

 

3. ДОГОВОР ММ ТРАВЕЛ ТУРОПЕРАТОР - ТУРАГЕНТ

НАТИСНИ, прочети и принтирай договор тук

 

4. ДОГОВОР ММ ТРАВЕЛ ЗА ТУРАГЕНТ - КЛИЕНТ

НАТИСНИ, прочети и принтирай договор тук

 

 


 

5. ЛИЦЕНЗ ММ ТРАВЕЛ ТУРОПЕРАТОР И ТУРАГЕНТ РКК-01-5970

УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА НА Р БЪЛГАРИЯ.

НАТИСНИ, прочети или принтирай тук 

 


 

6. ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПОЛИЦА 'ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРОРА'

 НАТИСНИ, прочети или принтирай тук

 


 

7. ЗАПАЗЕНА ТЪРГОВСКА МАРКА ''ММ ТРАВЕЛ''

ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА Р БЪЛГАРИЯ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРИРАНА ЗАПАЗАЕНА ТЪРГОВСКА  МАРКА ''ММ ТРАВЕЛ'', СОБСТВЕНОСТ НА ММ ТРАВЕЛ ООД - ГР. СОФИЯ. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.

НАТИСНИ, прочети или принтирай тук

 


 

8. ИАТА СЕРТИФИКАТ НА ''ММ ТРАВЕЛ''

ММ ТРАВЕЛ - АКРЕДИТИРАНА ИАТА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ, АГЕНТ НА ВСИЧКИ АВИОКОМПАНИИ ЗА ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ И ПРОМОЦИИ ДО ВСИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ ПО СВЕТА

НАТИСНИ, прочети или принтирай тук