Самолетни билети - информация

Абонирай се с e-mail.

Промоции на редовни авиолинии

»
България Ер Атина 85 EUR
»
България Ер Лондон 106 EUR
»
България Ер Maдрид 109 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR
»
България Ер Париж 218 EUR
»
България Ер Брюксел 214 EUR
»
Ер Берлин Москва 225 EUR
»
България Ер Mилано 102 EUR
»
България Ер Цюрих 242 EUR
»
Катай Пасифик/Cathay Pacific Фиджи 1494EUR
»
България Ер Виена 155 ЕUR
»
Луфтханза Лисабон 210 EUR
»
България Ер Берлин 112 EUR
»
Австрийски Авиолинии Хановер 217 EUR
»
Турски Авиолинии Истанбул 123 EUR
»
България Ер Тел Авив 236 EUR
»
Егейски Авиолинии Бейрут 251 EUR
»
Ер Сербия Абу Даби 460 EUR
»
България Ер Лас Вегас 827 EUR
»
КЛМ Тампа 806 EUR
»
Ер Берлин Маями 811 EUR
»
Турски Авиолинии Бостън 680 EUR
»
Джет Еруейс Торонто 655 EUR
»
Турски Авиолинии Монреал 753 EUR
»
Ер Франс Ванкувър 822 EUR
»
Бритиш Еруейс Сао Паоло 625 EUR
»
Ер Франс Игуасу 1072EUR
»
България Ер Венецуела 712 ЕUR
»
Айрофлот Хавана 723 EUR
»
Ер Берлин Мексико 850 EUR
»
България Ер Барбадос 400 EUR
»
Бритиш Еруейс Бахами 889 EUR
»
КЛМ Аруба 957 EUR
»
Бритиш Еруейс Мавриций 750 EUR
»
Ер Берлин Сейшели 937 EUR
»
Ер Франс Бора Бора 2501 EUR
»
Ер Франс Таити 2096EUR
»
Бритиш Еруейс Малдиви 595 EUR
»
Катарски Авиолинии Бали 705 EUR
»
Бритиш Еруейс Сингапур 544 EUR
»
Бритиш Еруейс Сидни 1313 EUR
»
Айрофлот Токио 520 EUR
»
Чайна Саутърн Мелбърн 1107 EUR
»
Айрофлот Шанхай 566 EUR
»
Австрийски Авиолинии Пекин 551 EUR
»
Ер Франс Гуанджоу 682 EUR
»
Айрофлот Хонконг 518 EUR
»
Айрофлот Делхи 517 EUR
»
Айрофлот Банкок 518 EUR
»
Бритиш Еруейс Мумбай 493 EUR
»
Бритиш Еруейс Кейптаун 644 EUR
»
Катарски Авиолинии Пукет 579 EUR
»
Катарски Авиолинии Занзибар 701 EUR

Промоции на нискобюджетни компании

»
FlyDubai Дубай 377 EUR
»
Ер Берлин Ню Йорк 485 EUR
»
Ер Берлин Чикаго 643 EUR
»
България Ер Рим 103 EUR

Всичко за Вашето пътуване от MM Travel - агент на всички редовни авиокомпании и нискобюджетни авиолинии, визи, хотели и трансфери до всяка точка на света за Вашето пътуване. Резервации за екзотични ваканции до Бора Бора, Бали, Сингапур, Малдиви, Мавриций, Пукет и Банкок.

Пътешествия из Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Почивка и плаж в Куба, Доминиканска република, Барбадос и Бахамски острови. Екскурзии и визи до Канада - Ниагарски водопад, Ню Йорк, Лас Вегас и Хаваи.

 

Карнавалът в Рио де Женейро (наречен накратко Карнавалът) е един истински спектакъл съчетаващ множество цветове, музика и танци.Това е емоция, която се изживява веднъж в живота и представлява най-голямото шоу на планетата.

 

 

 

Относно Карнавалa в Рио де Женейро:


Чуждестранният посетител понякога се затруднява да разбере как,кога и къде всъщност се провежда този Карнавал. Ето малко важна информация :

 

Къде:


Карнавалът в Рио де Женейро се е превърнал в огромен спектакъл, излъчван навсякъде по света. Главното шоу се състои в специално конструиран отворен стадион, наречен Sambodromo или Sambadrome , който се намира в центъра на Рио де Женейро, на 15км от най-известните плажове на Бразилия - Копакабана и Ипанема.

 

Кога:


Парадите по време на Карнавала винаги започват в съботата преди известния фестивал Mardi Gras и приключват в съботата след него. През 2017г. това включва датите от 25-ти Февруари до 12-jи Март. Главният парад започва на стадиона Sambardone , воден от стотици самба танцьори и музиканти, облечени в бляскави дизайнерски дрехи, изработени специално за случая. Всяка самба школа получава точки за озвучаване, хореография, костюми, самба песен, параден флаг, тема на годината и др. Различните участници от самба школите са организирани по следния начин : първо излиза втората категория участници (grupos de acesso) .Те се представят в съботата преди фестивала Mardi Gras. След тях идва ред на участниците от първата категория със своите специални групи (grupos especiales) . Техният парад се състои в неделята и понеделника преди фестивала. По време на Mardi Gras (в сряда,четвъртък и петък ) няма паради. Всяка година загубилата школа от първата категория трябва да предостъпи своето място на победителя от втората категория. След това, в съботата след Mardi Gras, шестте школи победители правят своето последно представление  по време на Парада на Шампионите (Champions Parade) .

 

Как:


Всеки ден има 6 школи, които представят своите умения и на всяка от тях е нужен около  час и половина, за да премине през целия параден път ( с дължина 700м ) на стадиона  Sambadrome . Парадът започва около 20:00 часа и приключва в ранните часове около 6:00 часа.

 

Безопасност:


Противно на слуховете, периода по време на Карнавала в Рио де Женейро, не е изпълнен с ескалиращо насилие.Тези паради карат хората да напуснат  домовете и работата си, за да се слеят с тълпата и да потанцуват.Разбира се, винаги когато има голяма струпване на тълпи е важно да бъдете нащрек. Билетите за достъп до Карнавала в Sambadrome, които ние продаваме, включват транспорт и осигурен гид, а в рамките на стадиона вашата безопасност е гарантирана.

 

Билети и места за сядане :


Места за сядане:

 

Стадионът Sambadrome е разделен на сектори. Всеки един от тях има трибуна с места за сядане, предни ложи на нивото на парада (A,B,C и D) и покрити салони. Ние препоръчваме сектори 4 и 9, които предлагат най-добрата гледка и по-специално сектор 9, които приема чужденстранните посетители, желаещи определен брой места за сядане.

 

Билети:

 

Билетите за Карнавала в Рио де Женейро, както и за останалите по време на карнавалния период, никак не са евтини. Добрите сектори/места са скъпи, а цената варира в зависимост от търсенето - колкото повече търсене  има, толкова по-висока е цената. Това означава, че цената може да се промени във всеки един момент, но ако резервирате по рано имате по-голям шанс да получите добри места. Не е рядкост всички места да бъдат продадени още в първите дни след като са билетите са пуснати за продажба.

 

Места за настаняване по време на Карнавала:


Повечето хотели в Рио де Женейро по време на карнавалния период,  предлагат пакети, включващи 4 или 5 нощувки. Тези пакети са доста скъпи и въпреки че , някои от цените изглеждат абсурдни , всички места в хотелите през този период се разпродават напълно. Тези пакети попринцип започват с нощувка в петък  (24/02) преди Mardi Gras до сряда след Mardi Gras (01/03). Някои хотели предлагат отстъпки, ако резервирате предварително.  Резервациите се правят само след плащане на 100% от цената и веднъж щом е плането сумата не се възстановява.  

 

Парадът на Шампионите (Champions Parade) , една евтина алтернатива :


Парадът на Шампионите е начин да се заобиколят всички тези скъпи пакети, без да се пропусне Карнавала напълно. Този парад се състои в съботата след Mardi Gras (4-ти Март 2017г. ) и представлява едно последно изпълнение на петте школи победители от специалните групи и на школата победител от  втората категория . Повечето хотели не увеличават цените си през  този период . Тези, които го правят предлагат двудневни пакети, но на цена доста по ниска от основните карнавални пакети.

 

 

Предстоят записвания за екскурзии за Карнавалa в Рио де Женейро през 2017г.


Дати на предстоящата екскурзия : 01.03.17г – 12.03.17г


За контакти, информация и въпроси можете да се свържете с наш специалист на тел: +359 2 980 3505 ; 070010756 или на email : office@mmtravel.bg


Маршрут и детайли по програма по дни може да видите на Каранавалът в Рио 2017, водопадите Игуасу и танго в Буенос Айрес