Виза за Русия с помощта на ММ Травел

Русия винаги е била и ще бъде дестинация, която привлича туристи от цял свят, включително и от България. Няма как да е иначе – това е страна с богата история и култура. Освен от туристи, Руската федерация непрестанно се посещава и от бизнес пътници. Изобщо, рано или късно всеки посещава тази държава поради някаква причина, затова е от изключително значение пътуването да бъде максимално улеснено. Руските власти все още изискват наличие на виза за българи, но това в никакъв случай не бива да се превръща в сериозна пречка. С помощник като ММ Травел можете да разчитате на бързо и лесно получаване на виза за Русия без излишни притеснения.

Най-важно е да разполагате с всички необходими документи, за да не се получават непредвидени забавяния при процеса на изваждане на виза. Нашият екип ще ви информира подробно за целия списък от изисквания, които трябва да следвате, и ще ви помогне да ги спазите. Най-важно е да притежавате международен паспорт, валиден поне за шест месеца напред, както и една снимка в паспортен формат. Най-сериозните процедурни правила са свързани именно със снимката. Тя трябва да е актуална, цветна и на бял фон. Важно е погледът да е насочен напред, изображението да не е размазано, а тенът на кожата да бъде естествен. Ние със сигурност ще прегледаме снимката, която смятате да използвате за руска виза, така че е малко вероятно да сбъркате в този компонент.

Насреща сме за съдействие при необходимост от всякакви видове виза за Русия. Най-често е необходима туристическа виза. Подходяща за екскурзии и посещения е визата, която позволява еднократно влизане в държавата и престой до 30 дни. Тя може да бъде извадена в срок от 12, 8 или дори 5 работни дни. Можем да помогнем и за останалите видове визи, като така наречените делови, например. В срок между 6 и 20 работни дни с нашето съдействие бихте могли да получите виза за еднократно, двукратно или многократно влизане в Русия за бизнес цели. А ако сте късметлия с участието си в програми за културен обмен или хуманитарни програми, вие ще се възползвате от услугата ни визова поддръжка с дискаутнати цени за хуманитарна виза за Русия.

Промоции на самолетни билети