Самолетни билети за дестинации без карантина

Самолетни билети за дестинации без карантина към дата 15.06.2020

С радост Ви съобщаваме към днешна дата, 15.06.2020 г., че без карантина за пристигащи и заминаващи са всички туристи и свободно движещи се пътници на РБългария от и за следните дестинации:

Нидерландия, Черна гора, Сърбия, Кипър, Гърция, Германия, Италия, Франция, Чехия, Белгия, Австрия, Полша;
Естония, Литва, Латвия
от 16.06.2020 г.;
Словакия, Словения, Хърватска, Албания, Косово от 20.06.2020 г.;
Испания от 21.06.2020 г.;
Малта от 01.07.2020 г.

 

Очакванията са много други държави да премахнат карантината и да позволят туристически и посетителски пътувания с различни цели.
Винаги ще Ви информираме за актуалните ситуации във връзка със свободното движение на гражданите по света и вярваме, че ще са от помощ на всички ни, защото всички сме свързани.

За актуализирана информация, можете да се информирате ежедневно от страницата на Външно Министерство на Р България и официалния сайт на Европейския съюз, където се публикуват актуални данни за обстановка и условия за пресичане на границате по дестинации.
Актуализирана информация за разпоредбите за пътуване със самолет по дестинации се публикува на уебсайта на IATA (Асоциация за международен въздушен транспорт) и може да бъде намерена отново по дестинации на официалния сайт на Европейския съюз или да се свържете с ММ Травел като IATA Агенция на тел: 070010756 и email: ticketing@mmtravel.bg

Бъдете здрави и до скоро, когато отново ще можем да пътуваме,

ММ Травел
www.mmtravel.bg

 

Промоции на самолетни билети