Ползите от транзитна виза за Русия

Освен интересна страна от туристическа гледна точка, Русия предлага и разнообразни възможности за пътуване, тъй като се явява нещо като хъб между Европа и Азия. Големите летища в страната предлагат възможност за връзки от Европа към множество интересни дестинации, които не са достъпни с директни полети от България или други европейски страни. Руските авиолинии на практика обхващат цялото земно кълбо и именно поради тази причина са много подходящи за пътуване с прекачване в Москва. Освен всичко друго, понякога този вариант за пътуване излиза далеч по-изгодно от избора на други авиопревозвачи.

Често, когато летим през Русия и правим връзка на някое летище там, се налага да преминем през дълъг престой до следващия полет. А опитна туристическа агенция като ММ Травел, винаги предлага и въможности за оферта с ниска цена на билет, за сметка на по-голям престой. Със сигурност би било много по-добре да оползотворим това време, като разгледаме града, вместо да чакаме часове или дни в зоната на летището. Само си представете – получавате златна възможност да посетите и обиколите набързо Москва, въпреки че това не е крайната цел на пътуването. Ето защо при полет през Русия с дълъг престой е много разумно да си извадите транзитна виза.

Тя позволява престой на територията на Руската федерация до три дни. Изготвя се за 12 работни дни, а цената й от 120 лева напълно си струва преживяването да се докоснем до тази страна и да изчакаме следващия си полет, без да умираме от скука. За да получим такава транзитна виза, е необходимо да имаме самолетни билети за пътуване през Русия. Най-лесно би било да използваме услугите на туристическа агенция ММ Травел заедно със закупен самолетен билет от нея.

С транзитна виза за Русия, освен че ще направим пътуването си много по-приятно, ще се възползваме от страхотен шанс да разгледаме град като Москва, за който мнозина пътешественици си мечтаят. Получаваме и свободата да напуснем летището и да се разходим, където ни харесва. Транзитната виза е прекрасно средство за по-комфортно пътуване и едно незабравимо изживяване по време на престой.

Промоции на самолетни билети