Какво предлага дестинация Русия? Как пътувам самостоятелно с виза за Русия и самолетен билет?

Какво предлага дестинация Русия? Как пътувам самостоятелно с виза за Русия и самолетен билет?

Русия е най-новия избор за туристическа дестинация. За последните 5 години Федерацията се е развила главоломно в тази област – увеличила е вътрешния си туристически поток със средно 10%, което означава че е била посетена от 35 млн. души за една година. Страната се превръща в символ на лукса и разкоша, а природните й забележителности са привлекателни за всеки търсач на спиращи дъха гледки и пейзажи като езерото Байкал, вулкана Елбрус, Седемте гиганта на Урал, живописните градчета на Подмосковието , а пътешествието с транссибирската железница се превърна в символ на екзотика и екстравагантност. За любителите на естетиката и културата, Русия притежава изобилен арсенал от предложения, а едни от най-търсените и посещавани са градове са Москва и Санкт Петербург с емблематичните Кремъл и Червения площат, музеите ''Ермитаж'' и ''А. С. Пушкин'', Екатеринския дворец и катедралата "Св. Василий Блажени". За тези, които предпочитат развлеченията и нощния живот, големите градове предлагат постоянно растящ избор от нощни клубове и заведения, а в Москва можете да посетите и "Музей на руската водка". Всички забележителности и градска транспортна мрежа са организирани толкова добре, че всеки чужденец би могъл да се ориентира лесно и бързо без загуба на време. Лично за мен да пътувам в метрото из Москва, си беше като да разглеждам истински музей в движение. Препоръчвам го дори и през зимата, тъй като навсякаъде епокритите части са много добре отоплени и не усетих минусовите температури. Интерсния луксозен круиз "Мечта по Волга" от Москва до Санкт Петербург или същия круиз от Санкт Петербург до Москва спечели популярността си с името "плаващия бутиков хотел"и докато разглеждате забелижителностите по маршрута, за Вас се грижат гурме готвачи, музиканти изпълнители на шедьоври на класическа музика и лектори от университети с беседи за руската история и култура.
Самолетни билети до Москва вече се предлагат на значително по-ниска цена, поради стартиралия още един нов полет на Аерофлот от лятото на 2018г директно вече и Москва - Бургас - Москва, а заедно с останалите авиопревозвачи S7, Победа, Русия Ерлайнс, Utair и Ural Airlines за дестинация Русия излитат директни полети всеки ден и по няколко на брой.
За да стъпите на територията на Русия, както знаете, е нужна виза за Русия. Молба за визи за Русия се подават в Руско посолство в гр. София, представителните руски консулства в страната - в Русе, Варна и Бургас, в руските визовите центрове или в офис а ни ММ Травел ООД  на адрес, където вече с опита ни от години, можем да ви консултираме за типовете виза и да направите информиран избор кое е най-добро за Вас:

ММ Травел ООД
ул. Позитано 7 , София 1000
телефон за контакт 02 9803505
email: office@mmtravel.bg

Нашата агенция приема молби и заявки за руска виза както на място в офиса, така и с куриерите на Спиди и Еконт от цялата страна, съдейства за осигуряване на приглашения от руски партньори, ваучери за хотел в Русия, самолетни билети за Русия, билети за влак за националната влакова мрежа на Русия и туристически програми и екскурзии за Русия.
 

Промоции на самолетни билети