Как да получа многократна виза за Русия?

Как да получа многократна виза за Русия?

Постановление на Правителството на Русия от 2007г определя правото на пребиваване на чужденци на територията на страната до 90 дни максимален престой в рамките на 180 дни от действието на многократна едногодишна или многогодишна виза. Независомо дали сте влезли еднократно в страната и пребивавали до 90 дни без да я напускате или сте влизали многократно с общ брой дни на пребиваване в страната до 90, трябва тези 90 дни пребиваване да са в рамките на 180 дни от действащата ви виза.

С едногодишна многократна виза за Русия се разрешава максимум 90 дни престой в рамките на половин година и трябва да се спазва, за да не се нарушава закона на Руска Федерация. След изтичането на разрешения 90 дни престой в рамките на първите 180 дни от визата, трябва да напуснете страната и можете да влезнете отново след 180 дни от момента на първото ви влизане.

За да получите едногодишна многократна виза за Русия, трябва преди това да сте имали виза за Русия и да сте посещавали поне веднъж страната в предходната каледндарна година.
Ако сте влизали многократно на територията на Руска Федерация с едногодишна многократна виза,  можете да кандидатствате за двугодишна или многогодишна виза според предстоящите ви планувани пътувания.

Но ако ви е нобходим престой в Русия за повече от 90 дни в рамките на всеки 180 от визата, то можете да подготвите молба за работна виза, с която ще имате право на по-голям престой.
Всички визи за Русия имат специфични срокове и време за обработка споерд вида виза за Русия.

За повече информоция за условия за видове виза за Русия, срокове, цени, подаване на заявления и молби за визи за Русия можете да свържете с нас на адрес :

ММ Травел ООД
ул. Позитано 7, София 1000
тел: 02 980 35 05, 0879532501
email: office@mmtravel.bg
www.mmtravel.bg
       
Информация за видовете визи за Русия е достъпна в сайта на Посослтво на Русия в България.

Промоции на самолетни билети