E-виза за Санкт Петербург в Русия

Бързо и лесно е винаги по-евтино с ММ Травел E-виза за Санкт Петербург в Русия!

От 1 октомври 2019 г. българските граждани, посещаващи Санкт Петербург и Ленинградска област на екзкурзия в Санкт Петребург, на гости или командировка, както и всички други желаещи да посетят Санкт Петербург, могат да получат електронна виза. Тази нова Е-виза за Русия позволява да останете на територията на страната от 01 до 08 дни в Санкт Петербург и Ленинградски район.

Електронната виза Е-виза за САНКТ ПЕТЕРБУРГ, Русия е достъпна чрез уебсайта на Руското Външно Министерство при попълване на онлайн заявление и входиране на документи за виза за Русия онлайн. Електронната виза / Е-виза се получава бързо, лесно и много по-евтино. Единственото условие е влизането и излизането на територията на Русия да е само в Санкт Петербург и Ленинградски район.

Списък на страните, чиито граждани могат да кандидатстват за електронна виза Е-виза за Санкт Петербург и Ленинградски район е публикуван на уебсайта на Министерството на външните работи от 1 октомври 2019.

ММ Травел приема заявки за визова поддръжка за електронна виза / Е-виза за Русия за Санкт Петербург и Ленинградски район.

Заявки и молби за Е-виза за Санкт Петербург се приемат от 30 дни до 7 дни преди дата на тръгване в офис на ММ Травел ул. Позитано 7, София 1000.
 

Промоции на самолетни билети